‘PUNO TOGA SAM UZELA OD NJE’ Tia Mamić ostala je bez mame kad je imala samo 12 godina

Foto: Instagram

Supruga nogometnog menadžera Marija Mamića, 37-godišnja Tia, medijske stupce uglavnom puni svojom ljepotom, obiteljskim životom ili svojim poduzetničkim uspjesima. Ovog puta to je učinila nesvakidašnjom fotografijom, na svojem Instagram profilu podijelila je fotografiju iz djetinjstva.

Na njoj uz široki osmijeh koji joj krasi lice, pozira s mamom. Tijina mama prerano je umrla. Sa samo 12 godina Tia je ostala bez nje, a brigu o njoj tada je preuzeo političar Ljubo Jurčić.

Foto: Instagram

‘Moja majka je umrla kada sam imala 12 godina, tako da je mene mama isto odgajala i ja sam poprilično puno toga preuzela od svoje majke koja je bila izrazito uspješna poslovna žena i koja je u pravom smislu tada bila samohrana majka. Znači, kad kažem samohrana majka, nije imala potporu od mog biološkog oca nikakvu i zaista je dala sve u odgoj mene, svoj posao. I nisam osjetila nekakvu prazninu. I tu je došao Ljubo koji je bio uz mene od kada sam imala godinu i pol dana i mi smo se poprilično odmah povezali’,ispričlala je Tia svojevremeno za IN magazin.

S biološkim ocem nikada nije, ne sovjom odlukom, ostvarila odnos. ‘Ne zato što ja to nisam htjela, već je on izabrao neki drugi put, ja nisam pobornik tog puta. Ne podržavam alkohol, ne podržavam drogu, nikad u životu se nisam napila, jednostavno nisam pobornik toga’, rekla je.

Svoju sreću lijepa je Tia našla s Mariom. Ljubav su okrunili brakom u u zagrebačkom hotelu Westin u listopadu 2017. Desetogodišnjeg sina Dominica Tia ima s košarkašem Chrisom Warrenom.


Komentari