Puklo veliko prijateljstvo? Nekada su se darivale skupim poklonima, a sada si ni rođendan ne čestitaju

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Iva Todorić i glazbenica Severina, nekada su “žarile i palile ” špicom, a ove godine pjevačica nije čestitala ni rođendan kćeri hrvatskog tajkuna.

Naime, Todorićeva je prije tjedan dana proslavila 45. rođendan, u krugu obitelji i skromnije nego inače. Čestitke na njezinom Instagram profilu od dragih prijateljica nisu izostajale. Tako su joj sretan rođendan poželjela brojna lica s estrade poput Matije Vuice, Karle Kaić i Daniele Gajski, a Severini ni traga.

Okružena balonima, u Elfs trenirci i s tortom u rukama, Iva se zahvalila svima.

“Hvala svima koji ste mi slali čestitke i divne želje za moj rođendan. Svu ljubav koju svakodnevno širim u nekim danima u godini posebno osjetim kako vas dotiče, pa je tako jučer bio jedan od tih dana kad mi otvorite svoja srca i zahvalite”, napisala je na svom Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤#srculence#bankaljubavi (@srculence___)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤#srculence#bankaljubavi (@srculence___)

Zbog izostanka Severinine čestitke, mnogi su se zapitali gdje je nestalo veliko prijateljstvo. Ove dvije dame već dugo nisu viđene zajedno, a nekada su se darivale i skupim poklonima.

Severina je tako 2016. godine, Ivi za rođendan poklonila Balenciaga cipele u vrijednosti od osam tisuća kuna. Todorićevu je i javno podržala u kampanji “Spasimo Agrokor zajedno” . Također, Severina inače na svom Instagram profilu obilježava rođendan bliskih ljudi objavom prigodne fotografije ili storyja, no čini se da Iva više nije u tom krugu.


Komentari