PUKLA LJUBAV? Bivša cura Joška Lokasa oglasila se nakon prekida, on još uvijek ne reagira na dramu

Foto: Grgo Jelavic/PIXSEL

Nakon što je manekenka i voditeljica Jelena Katarina Kapa na svom Instagram profilu obrisala sve fotografije s dugogodišnjim dečkom, voditeljem i scenaristom Joškom Lokasom, pojavila su se “šuškanja” o prekidu domaćeg para. Iako još ništa nije službeno potvrđeno, nakon svih se tih nagađanja oglasila i Jelena Katarina.

“Sada nije dobar trenutak, kada bude, izjasnit ćemo se o svemu”, rekla je za Story.hr bez puno detalja, dok se poznati voditelj nije javljao na telefon.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Podsjetimo, da su Joško i Jelena Katarina u vezi od 2015. godine i unatoč dobnoj razlici od 20 godina, na zajedničkim su fotografijama djelovali kao sretan par. Bivša je miss turizma uvijek isticala kako je Joško njezina velika podrška, a još se 2019. godine osvrnula i na ideju braka.

“Sljedeći korak u mom životu je biti bolja osoba svakog novog dana koja će izgrađivati svoj životni put i težiti svojim ciljevima. Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi”, rekla je tada Jelena.

 

 

Komentari