‘Pucam. Previše je loših stvari’ Jacques Houdek otvorio dušu i zabrinuo fanove

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Glazbenik Jacques Houdek, osim po glasu, poznat je i po uvijek dobrom raspoloženju. Ipak, čini se da je i ovog vječitog optimista dotukla korona kriza, kao i aktualna događanja u našem društvu. Tako je javnosti otkrio kako se ne osjeća baš najbolje u posljednje vrijeme.

“Znate me, ja sam zaista nepopravljivi optimist, vječiti pozitivac, ali ipak. Ipak je svega lošega puno previše. S jedne strane padam, s druge pucam. Vi?”, upitao je Jacques ljude.

Houdek je objavom zabrinuo fanove, te su mu pružili podršku i riječi ohrabrenja, a odgovorila je i pjevačica te bliska prijateljica Ivana Kindl.

“Ne pitaj, a svijet odlazi k vragu. To je ono najgore”, napisala je Kindl.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

 Houdek je još krajem prošle godine u intervjuu za IN magazin priznao kako se suosjeća s ljudima koji su izgubili svoje članove obitelji i bliske prijatelje zbog koronavirusa.

“Zaista osjećam ogromnu empatiju s ljudima koji su izgubili svoje članove obitelji, prijatelje kao i onima koji se bore.  I sam spadam u rizičnu skupinu zbog svoje debljine, vrlo sam svjestan opasnosti i strahovito se pazim”, izjavio je pjevač i dodao da ne razumije osobe koji se ne pridržavaju mjera.

“Zadnja cuga, zamisli zadnja cuga, o čemu mi pričamo? Ne kužim zar si ne možeš doma skuhati kavu i čaj i popit kavu i čaj? Radi se o spašavanju ljudskih života za Boga miloga. Zar će zaista ta krpica na popustu tebi donijeti tako veliko zadovoljstvo da ugrožavaš život svoj i život svoje obitelji? Šopinzi, kavice, čajevi, kuhana vina i drmanje po klubovima to je, ja bih čak rekao drsko i bezobrazno. Ljudi ne shvaćaju da s druge strane već možda vrata do njih se netko možda bori za život”, zaključio je Houdek.

Komentari