PRVI ROĐENDANSKI PLES Evo koga je Severina odabrala za taj posebni trenutak: ‘Ona je i dalje mlada, a ja sam malo ostario’

Foto: CROPIX

Pjevačica Severina sinoć je proslavila svoj 50. rođendan u zagrebačkom klubu ‘Mint’, a društvene mreže pune su fotografija i videa s proslave. Tako je pjevačicin PR agent i prijatelj Davor Grgin na svom Instagram profilu objavio snimku prvog rođendanskog plesa. Prvi je sa slavljenicom zaplesao njezin dugogodišnji prijatelj Nenad Korkut, a inače poznati modni kritičar i rukovoditelj službe za odnose s javnošću HZZO-a.

Zaplesali su na pjesmu ‘Fly me to the moon’ u uzvedbi Marka Tolje. Prilikom plesa Severina je imala malih problema s haljinom, ali brzo se snašla.

Foto: Instagram Story/Davor Grgin

“Odjenuo sam majicu s likom Marilyn Monroe namjerno jer je Seve naša Merlinka, a i posljednji poklon je bio povezan s legendarnom glumicom. Naše prijateljstvo je dugogodišnje i baš sam nedavno gledao neke naše stare fotografije i sram me reći otkada datira naše prijateljstvo. Ona je i dalje mlada, a ja sam malo ostario”, našalio se Nenad za RTL.

Osim Marka Tolje i same slavljenice na pozornici su zapjevali i Matija Cvek, Petar Grašo, Selma Bajrami, Ana Bekuta, Haris Džinović.

“Severina me zamolila da dođem malo zapjevati i da pretvorimo Zagreb u New York. Na početku ću malo zagrijati atmosferu, a kasnije ima još glazbenika koji će mi se pridružiti. Ovdje sam i privatno i poslovno, prvo ću odraditi svoj dio, a onda ću se prepustiti partyju i mogu samo reći – ovo će biti party godine! Želim joj da bude sretna i da je što manje zlih ljudi oko nje”, rekao je Tolja za RTL.

Komentari