‘PRVI PUT SOLO’ Anja Alavanja podijelila dojmove s odmora u susjedstvu: ‘Premrtvo za nas mlade’

Anja Alavanja (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac otputovala je sa suprugom Vedranom u romantičnu Italiju, a na svom se Instagram profilu pohvalila fotkama sa zasluženog odmora. Anji i Vedranu ovo je prvo putovanje bez djece u posljednje vrijeme.

“Solo smo, prvi put u zadnjih godinu i tri mjeseca. Baku smo zvali samo 5-6 puta”, napisala je uz objavu fotografije koja je ‘okinuta’ u Palermu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

“Cefalu. Simpatičan gradić s uskim ulicama punim butika i slastičarnica. Kad postane vruće, samo se spustite na prekrasnu pješčanu plažu u samom centru. Navečer kao da si u Baškoj Vodi, večera, kuglica sladoleda i spavanac. Premrtvo za nas mlade. Zato, natrag u naš rent a car i pičimo dalje”, napisala je voditeljica uz drugu fotku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

Podsjetimo, Alavanja je televizijsku karijeru započela 2003. godine na Novoj TV. Tri godine kasnije počela je raditi na CMC televiziji, a surađivala je sa Zlatanom Zuhrićem u njegovom Zuhra show-u. Radila je i na Fight Channelu gdje je svakog petka gledatelje vodila kroz najzanimljivija događanja iz svijeta borilačkih sportova.


Komentari