PRVI PUT POKAZALA DEČKA! Iva Šulentić otkrila kako se partnerom priprema za dolazak prinove

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Voditeljica Iva Šulentić prije gotovo četiri mjeseca u HRT-ovoj emisiji “Kod nas doma” otkrila je kako na pragu 40. godine očekuje prvu prinovu. Početkom svibnja otišla je na rodiljni dopust, a sad je na društvenim mrežama otkrila kako su pripreme za dijete u punom jeku.

OPROSTILA SE OD GLEDATELJA! Iva Šulentić u emotivnoj objavi: ‘Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju’

U video snimci iz trgovine dječjom opremom pokazala je svoj trudnički trbuh, a i po prvi put pozirala s partnerom Brunom Šunjićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

U opisu videa stoji “Kampanjac u pripremi”, a izgleda kako je Iva čekala sam kraj trudnoće kako bi priskrbila sve potrebno za novorođenče. Sudeći prema kolicima prepunima proizvoda, to joj je uspjelo.

Foto: Screenshot/Instagram Iva Šulentić

Podsjećamo, Šulentić je u braku s bivšim suprugom Igorom Mikloušićem bila do 2019., od kad je svoj ljubavni život odlučila držati tajnim.

Nije poznato od kad je u vezi s trenutnim partnerom jer su vezu uspješno krili od očiju javnosti. Par koji voli zajedno putovati svoju će ljubav uskoro okruniti djetetom.


Komentari