PRVI OUTLET KOZMETIKE STIŽE U ZAGREB: Saznajte detalje!

Pixabay

U Sesvetama se ovih dana očekuje otvaranje velikog Five Star Outleta, u kojem će cijene cjelokupnog ponuđenog asortimana tijekom cijele godine biti snižene od 30 do 50 posto. Outlet će na čak 1200 četvornih metara u prostoru zgrade bivšeg Europatradea spojiti ponudu drogerija i parfumerija, ali i raznovrsnih proizvoda za kućanstvo, a u ponudi će se pronaći i nešto tehnike.

Outlet će se otvoriti u srijedu, 17. travnja, u 14 sati, a u asortimanu nać će se brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Vilede, Make Up Revolutiona ili pak  Rossmana.

“Kao potrošači često smo skloni mišljenju da cijena koja je dosta niža od uobičajene podrazumijeva i lošiju kvalitetu proizvoda. Međutim, ovdje to nije slučaj. Naprotiv, riječ je o njemačkim proizvodima namijenjenim njemačkom tržištu, koji zadovoljavaju jako visoke standarde kvalitete. Budući da ih veliki njemački lanci nabavljaju u enormnim količinama i da su ponudu prisiljeni stalno nadopunjavati, vremensko razdoblje u kojem ih izravno nude kupcima je jako malo i u tako kratkom roku se ne stignu prodati. Upravo zbog toga mi smo u mogućnosti ponuditi ih hrvatskim kupcima po najnižim cijenama pa ne moraju brinuti o tome je li proizvod ispravan ili pred istekom roka trajanja“, pojasnio je jedan od suvlasnika Five Star Outleta, Franjo Šarić za Diva.hr.

“Ovo je outlet u pravom smislu te riječi i u potpunosti smo sigurni da će kupci prepoznati kvalitetu proizvoda, da će biti jako zadovoljni cijenama te da će se u Five Star Outlet rado vraćati“, zaključio je Šarić objasnivši time da za razliku od brojnih druigh outleta u Hrvatskoj gdje su cijene slične onima u dućanu, ovaj outlet neće činti to isto.


Komentari