PRVENSTVO GRADA ZAGREBA: Od njihovih vratolomija zastaje dah (VIDEO)

Prvenstvo grada Zagreba u akrobatskom rock and rollu.

Ove će se subote 4. veljače u sportskoj dvorani XV.Gimnazije (MIOC), Jordanovac 8, održati Prvenstvo grada Zagreba u akrobatskom rock and rollu u organizaciji Akrobatski rock and roll klub Buba.

Natjecanje počinje u 10 sati s početnicima u ovom sportu. U 14 sati započinju prednatjecanja u kategorijama registriranih sportaša, dok će se finalni dio moći pogledati od 17 sati.

Na Prvenstvu grada Zagreba nastupit će i parovi koji su u top 10 svjetske rang liste, formacije koje su prošlogodišnje polufinalistice Svjetskog kupa.

Bit će zabavno veselo i glasno! Dođite, zabavite se i uživajte s nama!” poručuju iz akrobatskog rock and roll kluba Buba.

akrobatski4

Glazba, ples i akrobatski elementi u jednom

Akrobatski rock and roll je jedinstven spoj glazbe, plesa i akrobatskih elemenata.

Akrobatski rock and roll klub Buba osnovala je 2001. godine profesorica Sandra Miletić, dugogodišnja uspješna natjecateljica akrobatskog rock and rolla.

Motiva za osnivanje kluba, kaže, nije nedostajalo jer je Sandra kao velika zaljubljenica u ovaj sport i djecu odlučila svoju ljubav, strast i znanje spojiti i u profesionalnom smislu, te na taj način svoje iskustvo prenijeti i na mlađe naraštaje.

Ukoliko ste zainteresirani upisati se, kontaktirajte Sandru Miletić na broj mobitela 099 2305 266.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Tijekom provedbe programa razvijamo osnovne motoričke sposobnosti: snagu, brzinu, fleksibilnost, koordinaciju, ravnotežu te ljepotu pokreta. 

Učimo se odgovornosti, timskom radu, razvijamo socijalne vještine te usvajamo osnovna pravila treninga. Savladavamo tremu od javnog nastupa, učimo se sportskom ponašanju[/box]

akrobatski rock

Treninzi prilagođeni polaznicima ovisno o mogućnostima i starosnoj dobi

U klubu treniraju djeca od 6. godine pa sve do onih odrasle dobi od 35 godina.

S plesačima radi 6 trenera. Najmlađi uzrast treninge ima 2 puta tjedno po 1 sat (početnici), a natjecatelji imaju treninge 3 puta tjedno po 1,5-2 sata.

Treninzi se održavaju u sportskoj dvorani XV. gimnazije (MIOC), kao i u nekim osnovnim školama gdje se odvijaju tečajevi za početnike.

Prilagođeni su svim našim polaznicima, ovisno o mogućnostima i potrebama određene starosne dobi i natjecateljskim pravilima“, istaknuli iz kluba Buba.

Na godišnjoj su bazi organizatori jednog turnira, a u cijeloj godini imaju 10-12 domaćih natjecanja, što u Zagrebu, što izvan njega. Na međunarodnim natjecanjima kao što su Svjetsko i Europsko prvenstvo, te Svjetski kup prisutni su 4-8 puta, ovisno o kalendaru natjecanja za tekuću godinu.


Komentari