PRVA OBJAVA NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI: Kontroverzna starleta se oglasila nakon priče da se ‘skriva u Zagrebu’

Foto: Instagram

Prvi put nakon objave da je trudna te da će uskoro u Zagrebu na svijet donijeti sina, kontroverzna starleta Soraja Vučelić oglasila se na društvenim mrežama.

Ipak, umjesto nekog očitovanja, trudničkog smješka ili nečeg trećeg, Vučelić je iznenadila – objavom starih fotografija. Naime, na svoj Facebook profil postavila je fotografije koje je na Instagramu objavila još prije četiri mjeseca.

Prikazuju je u izazovnoj crnoj kombinaciji. Poput svih Sorajinih fotografija, i ove su prošle kroz brojne filtere pa su joj grudi zamjetno veće od glave, a vrat je neprirodno izdužen. Da izgleda neproporcionalno, primijetili su i njezini pratitelji ukazujući na to u komentarima.

Podsjetimo, nekadašnja zvijezda Big Brothera je, prema pisanju srpskih medija, u devetom mjesecu trudnoće, a za rođenje svog prvog djeteta se priprema u Zagrebu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Piše se i da je njezin partner navodno biznismen koji ne podnosi svjetla reflektora pa se starleta ‘primirila’ i trudnoću održava daleko od očiju znatiželjne javnosti. ‘Soraja se preselila u Zagreb, gdje održava trudnoću. Njezin partner ima svoj biznis i ne želi se javno eksponirati, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže’, rekao je neimenovani izvor za Blic.

‘Soraja je i u devetom mjesecu aktivna. Najviše voli šetati gradom. Vidio sam je na dan koncerta Jelene Rozge, trbuh joj je bio do zuba’, dodao je izvor. Prema njihovim informacijama, uskoro bi na svijet trebala donijeti sina.

Podsjetimo, krajem prošle godine starleta je u Albaniji doživjela prometnu nesreću te je prebačena u Hrvatsku na hitnu operaciju. Neki su mediji pisali da se ‘bori za život’, no ona je to demantirala.


Komentari