’Prva je runda bila sto komada, 50 meni, 50 njemu’: Diva, Josipa Lisac, posjetila mjesto koje pršti uspomenama, jedne stvari, otkriva, i u dobrom društvu, bojala se

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Naša diva, Josipa Lisac, na svom Instagram profilu nerijetko dijeli isječke svoga života, ali i uspomena. Njih dakako čine i svi doživljaji s Karlom Metikošem, skladateljem s kojima je u vezi bila dvadesetak godina. Zanimljive anegdote prisjetila se i sada, zapisom s Limskog kanala.

Govori kako je s Metikošem dolazila 70-ih godina, ponekad samo njih dvoje, a ponekad i u društvu. “Karlo bi iznajmio barku… I onda bi mi plutali, Karlo bi se nauživao zapravo svog tog putovanja, a glavni cilj nam je bio doći gore u restoran na kamenice”, govori.

“Prva runda je bila sto komada, 50 meni, 50 njemu i bili smo sretni. Ja bih se malo uplašila, uplašila bih se kad bi se zaljuljao brod”, ističe potom pa dodaje: “Sjećam se da je jednom napravio nekakvu stolicu da sjedim, da se osjećam sigurnije, a ono ostalo i preostalo, to neću reći”, rekla je.

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Komentari