‘PRVA CURA ME OSTAVILA ZBOG ISUSA’ Aleksandar Stanković priznao i što misli o pobačaju, a dotaknuo se još nekih teških tema

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Popularni voditelj Aleksandar Stanković u podcastu Skip Or Beep otkrio je Tatjani Jurić tko ga je od njegovih gostiju nadigrao, kao i da ga je prva cura ‘ostavila zbog Isusa’.  Jedno od 16 provokativnih pitanja koje bilo postavljeno Stankoviću bilo je i ono koje se odnosilo na najneugodnijeg gosta u Nedjeljom u 2.

“Mogu spomenuti one koji su bili neugodni po mene, da sam ja ispao kreten – Borislav Škegro, pokojni Aleksandar Tijanić. U tim situacijama, kad sam imao te goste, previše sam se zatrčao pa sam lupio glavom o zid”, iskren je.

Prisjetio se i početaka svoje veze sa suprugom Željkom: “Mislim da je ona bila prva koja je napravila korak. Ja se ne znam upucavati, uvijek sam se plašio odbijanja, jako sam loš u tome. Nemam ništa protiv toga da žene prve priđu muškarcu”, kaže, a dodao je i što ga najviše izluđuje kod supruge: “Ne da mi da perem suđe jer sve mora ići u perilicu. Međutim, kad se sve stavi u perilicu, onda ničega nema u onoj ladici, s čim se služim kada jedem… Temperamentna je jako, temperamentnija je od mene. K’o da smo u Dalmaciji, to mi ponekad ide na živce”.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Tatjanu Jurić je zanimalo i je li mu ikada neka žena slomila srce, a odgovor je dobila bez zadrške: “O, kako tužnih ljubavi ima… Patio sam zbog žena. Prva cura, neću joj reći ime, ona me zbog Isusa ostavila. S njim se teško boriti. Bili smo u vezi godinu ili dvije ili tri, onda je ona spoznala Boga, a ja nisam. Onda više nije mogla biti u vezi s čovjekom koji nije na njezinoj valnoj dužini. Ja sam čak pokušavao, razgovarao s tim svećenikom, ona je u protestantskoj crkvi, meni je ljubav bila najvažnija, međutim, nije išlo. Ovo sam sad banalizirao s Isusom, ali da – Isus je bio jači u tom trenutku”.


Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Rekao je i kako je protiv pobačaja, ali ne bi ga zabranjivao ženama: “Tu se sukobljavaju dva prava, mislim da je pravo na život jače. Nisam tako razmišljao kad sam imao dvadeset godina, možda ni kad sam imao trideset. Jednom sam čak vodio jednu frendicu na pobačaj, da se razumijemo, nikad joj ni a ni b nisam rekao zbog toga. Poslije toga sam počeo razmišljati o tim stvarima. U dosta sam stvari liberalan, ali u ovoj ‘ajmo reći da nisam. Mislim da je pravo na život tog nerođenog bića jače od prava da majka odluči hoće li ga roditi”, ispričao je iskreno što misli.

Komentari