‘Proživio je život radeći ono što najviše voli’ Sanja Doležal posvetila objavu posebnom čovjeku u njenom životu

Foto: Instagram

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) na društvenim mrežama rijetko objavljuje privatne fotografije s članovima obitelji, no prije dva dana na svom Instagram profilu podijelila je s pratiteljima emotivnu fotografiju s tatom Mišom Doležalom povodom njegovog rođendana.

“Danas moj tata slavi 83. rođendan. Jedan je od rijetkih ljudi koje znam, da je proživio život radeći ono što najviše voli. Letio avionima i bavio se glazbom. Zato je sigurno i danas nasmijan i sretan. Tata, sretan rođendan”, napisala je Sanja uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

‘Sretan rođendan tati’, ‘Živ i zdrav bio’, ‘Ništa bez tate, draga Sanja! Čuvaj ga’, Da ste živi i zdravi oboje’, nizali su čestitke i lijepe želje u komentarima pratitelji.

Inače, Mišo je poznati tekstopisac, skladatelji i aranžer. Cijeli svoj radni vijek proveo je radeći kao kontrolor i instruktor kontrole letenja, a glazba mu je na kraju postala hobi.

“Prije svega moram reći da moji baš nikad nisu prezadovoljni što sam ušla u te neke glazbene vode. Moja je baka bila novinarka i ja sam svoju prvu praksu odradila na Radio Zagrebu i svidio mi se taj posao, taj život i zapravo sam htjela biti novinarka”, rekla je Sanja ranije u jednom intervju za Dnevnik.hr.

No, pjevačica je upisala studij sociologije, a od glazbe ju je najviše odgovarao njezin otac. “Tata je uvijek govorio – moraš imati neki siguran posao, onda možeš pjevati”, dodala je Sanja u intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Komentari