PROPAO ZAGREBAČKI SPEKTAKL: Shrvana Celine Dion u emotivnom videu objasnila zašto ne dolazi u Arenu

Foto: Instagram

Zagrepčani i njihovi gosti ipak neće uživati u glasu, stasu i drugim zabavljačkim talentima neponovljive kanadske dive Celine Dion. Nakon nekoliko odgoda zbog pandemije i bolesti, njezin koncert u Areni Zagreb na kraju je ipak – otkazan.

Celine je to potvrdila u videu objavljenom na Instagramu. Otkazala je, naime, čitavu europsku turneju, i to zbog teške bolesti koja joj je dijagnosticirana.

‘Žao mi je što mi je trebalo toliko vremena da vam se obratim. Nedostajete mi i ne mogu dočekati da vas vidim uživo. Kao što znate, uvijek sam bila iskrena i sve dosad nisam bila spremna govoriti o ovome’, započela je kanadska diva svoje obraćanje javnosti.

‘Već se neko vrijeme borim sa zdravstvenim problemima. Nedavno mi je dijagnosticiran rijedak neurološki poremećaj nazvan sindrom ukočene osobe. Iako još uvijek učimo o ovom rijetkom stanju koje pogađa jednu od milijun osoba, sad znamo da je to uzrok grčeva koje imam već neko vrijeme’, priznala je pjevačica.

‘Nažalost, ovi grčevi utječu na svaki aspekt mog života, uzrokujući poteškoće u hodanju, ali i korištenju glasnica. Boli me što vam ovo moram reći, ali to znači da neću biti u mogućnosti započeti europsku turneju u veljači’, izjavila je i dodala da se tim vrhunskih liječnika brine za njezinu dobrobit.

Podsjetimo, Dion je u Areni Zagreb trebala nastupiti 18. ožujka 2023. godine. Ulaznice za koncert, koji je prethodno pomaknut nekoliko puta, dosezale su vrtoglave cijene, a veliki interes za dolazak u Zagreb pokazali su njezini fanovi iz cijele Europe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)


Komentari