PROPALA PROSIDBA: Anti iz Stuttgarta zaposlenik Disneylanda uništio prosidbu: ‘Um mi je bio prazan’

Foto: Reddit

IT-jevcu Anti (31) koji živi u blizini Stuttgarta propala je prosidba u Disneylandu. Naime, taj trenutak uništio je jedan zaposlenik, a snimka uništene prosidbe obišla je Internet. Sada se oglasio i sam Ante, koji zbog privatnosti sebe i svoje zaručnice nije htio otkriti svoje prezime.

“Um mi je bio prazan”, rekao je za New York Times te dodao kako su on i njegova pet godina mlađa zaručnica bili zbunjeni i tužni nakon istupa zaposlenika. “Disneyland je mjesto gdje se ostvaruju snovi, a naš trenutak su uništili”, požalio se.

Ante je u vezi s djevojkom četiri godine, a prosidbu je planirao još od Božića, kada mu je zaručnica poklonila karte za Disneyland. Na početku veze Ante je poklonio djevojci ružu u staklenoj kupoli, sličnu začaranoj ruži iz priče ‘Ljepotica i zvijer’. Rekao je je da su gledali gotovo svaki Disneyjev film zajedno, a on se mjesecima mučio oko toga gdje, kako i kada da je zaprosi.

Kad su stigli do tematskog parka, djevojku je odmah zaprosio, a prije nego što je stao na pozornicu, šapnuo je zaposleniku na uho svoj plan i tražio ga dopuštenje.

Bizaran istup zaposlenika Disneylanda skroz je zbunio Antu i zaručnicu. Naime, Ante je izvadio zaručnički prsten iz džepa, a zaposlenik se odjednom pojavio i oteo prsten. Pritom je uputio par niz stepenice, govoreći da će tamo prosidba biti još ljepša.

“Nismo više bili sigurni ni je li ona pristala prije nego što se on pojavio”, kazao je i dodao: “Ona je bila u isto vrijeme sretna i tužna.”

Disney im je uputio ispriku i ponudio besplatan vikend u Disneyland parku i hotelu po njihovom izboru. No, par je ispriku prihvatio, a ponudu odbio.

“Ne želim više posjećivati ​​Disneyland”, rekao je Ante. “Ne mogu nam vratiti trenutak, a to je jedino što želim – dobiti drugu priliku”, kaže.


Komentari