‘PROPALA GLUMICA’ Više nema prezime bivšeg supruga, Doris Pinčić blista kao nikad prije

Foto: Instagram

“Glumac i propala glumica”, glasio je jedan od komentara na objavu ove poznate voditeljice i mnogima omiljenog lica s malih ekrana. Doris se, naime, fotografirala s hrvatskim glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trenutno u sretnoj vezi, a u braku je nekad bio s Jelenom Veljačom.

U zadnje se vrijeme Doris Pinčić susrela s brojnim kritikama na račun odabira svojih modnih kombinacija, no i dalje ima puno obožavatelja koji rado i redovito prate njezine društvene mreže.

“Ljepotica”, “Prelijepa si, Doris”, “Wooow, blistaš”, “Lipa, lipša, najlipša Doris, baš, baš”, “Ljepotica, lijepa ko lutka”, “Fenomenalna žena i voditeljica”, pljušte pozitivni komentari i pohvale.

Na Instagramu Doris ima čak 252 tisuće pratitelja, a objavama ih često izvještava o tome što radi i čime se svakodnevno bavi.

Inače, Doris je rođena 4. rujna 1988. godine u Zadru. Završila je Akademiju glume i lutkarstva u Osijeku. Godine 2011. zaigrala je lik protagonistice serije “Larin izbor”, a po završetku serije, 2013. postala je i radijska voditeljica Narodnog radija. Istovremeno je vodila zabavne emisije na RTL-u poput “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, “Zvjezdice” i “Na kavi kod Doris”.

Od 1. veljače 2020. godine prešla je na HRT. U petak 17. srpnja 2020. godine prvi put u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” pojavila se bez prezimena bivšeg supruga Borisa Rogoznice za kojeg se udala 6. rujna 2013. godine. Sina Donata je rodila 11. veljače 2014., a 27. lipnja 2018. kćerku Gitu.


Komentari