Propada lunapark mlade glumice: ‘Zamisli, niti jedna mjera ili potpora nije za nas… Kako?’

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Posljedice epidemije koronavirusa na svojoj koži osjetila je glumica i pjevačica Sementa Rajhard. Naime, lunapark njezine obitelji ove godine nije odradio niti jedan event, a pad prihoda od 90 posto nagnao ju je da se o krahu obiteljskog posla oglasi na društvenim mrežama.

“Od rada naše obiteljske firme živi obitelj od pet članova, te radnik koji je kao član obitelji. Računi i dalje stižu, razna potraživanja… Htjeli smo raditi naš posao od kojeg živimo, prema propisima, ali manifestacije su otkazane i to je kraj, a i krah naše firme. (Vozila, hrana, računi = život)… Zamisli, niti jedna mjera/potpora nije za nas… Kako? Jer smo firma, sezonci koji zapošljavaju, logično, u sezoni!

Zaposlenike imamo od drugog do desetog mjeseca. Znači, otkaz smo dali u ožujku, jer je bio lockdown, zatim smo radnika opet zaposlili u lipnju i opet covid-19 i otkaz u srpnju – niti jedna mjera, a 90 posto manje prihoda…”, napisala je na Instagramu žalosna i ljutita Sementa, majka sedmomjesečne djevojčice Stel, kojoj je briga za egzistenciju uvelike narušila obiteljsku idilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Dolazi Prosinac…..ali evo i nekih ružnih i tužnih detalja. Ovo sam napisala dragom kolegi Janu Kerekešu koji je otkazao svoje predstave, na žalost;( Evo kako stvari stoje: Naš Lunapark Rajhard eventi ove godine nije odradio niti jednu manifestaciju, pad financija za 90 %, Svega 2 tjedna “rada” u Donjoj Stubici ❤🙏, (pod tim mislim upaljena svjetla i par vozača na dan). Užas. Od rada obiteljske firme živi Obitelj od 5 članova/ radnik koji je kao član obitelji. Računi i dalje stižu , razna potraživanja , hrana i preživljavanje zapravo…da ne nabrajam. Prihvatili smo to jer smo se bojali, jer smo brinuli za obitelj, bebicu, za posjetitelje…kad se napokon smanjio broj, htjeli smo raditi naš posao od kojeg živimo, po propisima, ali manifestacije su otkazane i tome je kraj a i krah naše firme. (Vozila, hrana, računi, = ŽIVOT) Zamisli, niti jedna mjera/potpora nije za nas !!!!!???? Kako???? Jer smo FIRMA , sezonci koji zapošljavaju….LOGIČNO, u sezoni!!! Zaposlenike imamo od 2mj. Do 10mj. Znači, otkaz smo dali u 3.mj., jer je bio Lockdown, zatim smo radnika opet zaposlili u 6mj i opet COVID-19 i otkaz u 7.mj.- NITI JEDNA MJERA A 90% MANJE PRIHODA.(i više) Užasno je sve ovo a pogotovo nepravda…. Jer nekom smrke nekom svane- uvijek bilo i biti će. SVE je nešto ostalo šljakalo….mi smo doma i čekamo…čekamo sezonu 2020. ….tko zna što i kako. Razumijem te i nadam se ljepšim danima. Drž te se SVI 🙏 …i da mi je dolinom smrti poći, zla se ja ne bojim, jer On je samnom. Dolazi Prosinac 🙏❤

Objavu dijeli Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard)

Komentari

loading...