PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI: Čudna smrt popularnog glumca iz serije ‘Puna kuća’

Foto: Instagram

Glumac i komičar Bob Saget pronađen je mrtav u nedjelju, priopćile su vlasti. Uzrok Sagetove smrti zasad nije poznat. Hitna pomoć pronašla je glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, saopćio je ured šerifa. Nisu pronađeni znakovi nasilja ili upotrebe droga.

Najpoznatiju ulogu stekao je u televizijskoj emisiji ‘Puna kuća’. Kao otac udovac Danny Tanner u filmu “Puna kuća” glumio je oca s tri kćeri čija je supruga i srednjoškolska ljubavnica poginula u sudaru automobila s pijanim vozačem.

Sagetov službeni životopis opisuje njegove televizijske uspjehe “Full House”, koji se prikazivao od 1987. do 1995., i “America’s Funniest Home Videos”, koji ga je angažirao kao voditelja 1989. godine. U isječku svog standup nastupa “That’s What I’m Talking About” u Seattleu 2013. progovorio je o svom ocu za kojeg je rekao da mu je u javnosti pričao bezobrazne, neprikladne viceve, te je upravo od njega naslijedio smisao za humor.

Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer, a upravo ga je stand up komedija iznimno veselila.

“Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak”, napisao je U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.

 

Komentari