PROMJENA U RTL DIREKTU: Umjesto Mojmire gledatelje iznenadila Damira Gregoret, zna se i zašto

Foto: RTL / Screenshot

Gledatelji su u RTL Direktu za voditeljskim stolom navikli viđati Mojmiru Pastorčić, a u ponedjeljak ih je na tom mjestu iznenadila – Damira Gregoret. Uskočila je u zamjenu kolegici, a onda je otkrila i zašto Pastorčić nema.

MOJMIRA TV OSOBA GODINE: ‘Drago mi je da se cijeni ženska s mišljenjem, a ne samo ženska sa strukom’

Mojmira je, naime, otišla na putovanje. ”Otišla je na godišnji bez signala na nepoznatu lokaciju nakon što je u petak osvojila drugu Večernjakovu ružu za TV osobu godine”, otkrili su s RTL-a.

A iako je mnogima zasigurno nedostajala u emisiji, dio publike otkrio je da je zadovoljan Damirom.

”Damira je pozitivno osvježenje. Razumljiva, profesionalna i na nivou. Bravo”, ”Ali ti si Damira za mene zaslužila barem jednu, ako ne i dvije Večernjakove ruže”, neki su od komentara podrške voditeljici.

Inače, i sama Mojmira najavila je nedavno da će otići na dulji godišnji odmor. Tako je 14 dana neće biti na malim ekranima.

”Dva tjedna će me mijenjati Damira Gregoret i mislim da će to biti odlično, a i meni je to odlično jer neću dva tjedna pratiti što se događa”, rekla je u dijelu svog govora na pozornici kada je u ruke primila svoju drugu Večernjakovu ružu u karijeri.

Kazala je tada da ovu pobjedu uopće nije očekivala.

”Bila sam uvjerena da će dobiti Robert Knjaz. Pogrešna je percepcija da misliš da ćeš dobiti nagradu, bez obzira što smo već dobivali nagrade. Uvijek je lijepo dobiti nagradu i uvijek se iznova iznenadiš. Izbrojala sam koliko sam emisija vodila, to je jako puno posla, svaki dan kako god bio raspoložen, uvijek ideš. Teško je i izazovno, ali to volim raditi jer radimo emisiju koja je drugačija i kakve drugdje nema. Sretna sam što imam pozornicu na kojoj to mogu”, rekla je tada jedna od omiljenih domaćih voditeljica.


Komentari