PROFESIONALNI IZAZOV! Amar Bukvić o snimanju filmskog hita sa svjetski poznatom glumicom: ‘Više je to mojoj ženi značilo’

Amar Bukvić (Foto: Bozo Radic / CROPIX)

Glumac Amar Bukvić, zvijezda Netflixovog filma ‘The Weekend Away’, otkrio je za In Magazin detalje sa snimanja tog hita u kojem glavnu ulogu ima Leighton Meester, najpoznatija po ulozi Blair Waldorf u seriji ‘Tračerica’.

“Ja Leighton nisam baš znao, više je to mojoj ženi značilo koja je gledala “Tračericu”. Ona je zbilja velika velika zvijezda, mi smo to baš vidjeli u Splitu kad bi je Amerikanci sreli. Ne bi mogli vjerovati da je vide, a Leighton je baš kako bi naši ljudi rekli raja i nema nikakve posebne zahtjeve. Svi smo imali isti tretman, sprijateljili smo se, ostali u kontaktu. Bila je nedavno u Zagrebu i javila se svima nama da se vidimo”, ispričao je Amar.

Amaru je supruga Alma najveća podrška, iako zbog poslovnih obaveza često izbiva iz njihovog zajedničkog doma.

“Puno mi znači njezina podrška, ona se već navikla da mene nema nikad skoro navečer doma to je takav posao. Baš je specifično jer ja uglavnom igram predstave tako da mene nema gotovo nikad navečer doma. Onda se veselimo i godišnjim odmorima pa onda uvijek uleti posao, onda moram nešto snimati, ali bit ćemo sigurno nekih tjedan dana zajedno, imati godišnji odmor kao obitelj”, kazao je Amar.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amar Bukvic (@amar_bukvic)

 

Komentari