PROCURILE PORUKE S WHATSAPPA-a: Supruga milijardera pisala ženi bivšeg premijera Oreškovića

Foto: Ella Orešković Instagram/Cristel Carissi Lukšić Instagram

Na ovogodišnjoj Dori nastupila je i kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, pjevačica i studentica psihologije, Ella Orešković (22). Svojim nastupom privukla je pozornost Cristel Carrisi Lukšić (35), supruge milijardera Davora Lukšića i kćeri talijanskih glazbenih legendi Ala Bana i Romine Power.

Cristel je Ellin nastup na Dori s pjesmom “Come This Way” toliko je oduševio da je poslala poruku njezinoj mami Sanji.

“Gledala sam nastup vaše prekrasne kćeri, i uživala u njenom nevjerojatnom glasu. Čestitam, sigurno ste ponosni zbog nje… Ona će biti sve bolja i bolja, a talent je već pokazala. Poručite Elli da ima jednu veliku obožavateljicu, koja jedva čeka njezin sljedeći nastup”, napisala je Cristel, kako prenosi Jutarnji list.

“Ella ima boju glasa koju moj tata obožava: toplu i prepunu emocija”, dodala je Cristel i rekla da će mu proslijediti Ellinu pjesmu.

Cristel se i sama prije udaje bavila glazbom, no kasnije se posvetila modnom dizajnu. Dolazi iz glazbene obitelji, a njezini su roditelji najpoznatiji po duetu “Felicita”.

Cristalina podrška oduševila je obitelj Orešković.

“Oduševila nas je poruka podrške Cristel Carrisi Lukšić, i jedva čekamo da nam javi što je na Ellinu izvedbu rekao slavni Al Bano. Drago nam je da je Ella za svoj premijerni nastup na televiziji dobila mnoge pohvale. Ona je od malena zaljubljena u glazbu, a cijela obitelj joj je velika podrška u toj ljubavi”, ispričala je Sanja Orešković za Jutarnji list.


Komentari