Procurila snimka pobjednika MasterChefa kako ušmrkava bijeli prah, oglasili se i s Nove TV

Foto: Nova Tv

Samo dan nakon što je na Novoj TV emitirana finalna emisija kulinarskog showa MasterChef u kojoj je pobjedu odnio mnogima najomiljeniji kandidat, 26-godišnji Ivan Temšić u javnost je procurila snimka koja baca ružnu sjenu na najboljeg hrvatskog kuhara amatera.

Kako piše Večernji list, snimka prikazuje natjecatelja MasterChefa kako crnom slamčicom u nosnice ušmrkava bijeli prah. Na snimci u trajanju od 24 sekunde vidi se Ivanovo lice prema kojem se da zaključiti da je novopečeni pobjednik MasterChefa u trenutku kada je sam sebe snimao mobitelom bio nešto mlađi nego što je sada.

Foto: Screenshot

Snimku koja je navodno nastala prije pet godina, za domaći je medij komentirala i Nova TV. ˝Svi kandidati ovogodišnjeg MasterChefa odradili su profesionalno projekt. Postupci i aktivnosti iz njihovog privatnog života nisu u vezi s projektom, pa ih stoga Nova TV ne može komentirati˝, poručili su iz PR službe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Temša 👨‍🍳 (@ivan_temsic)


A premda na upite novinara nije želio odgovarati, nakon što je snimka procurila u medije, Ivan se o svemu oglasio na Instagramu. ˝Kao kroz kuhanje, ali i život, vodim se istim konceptom, učenjem iz grešaka. Istih sam napravio mnogo i iz svake od njih, izvukao životnu poduku. Radio sam stvari koje nikako nisu na diku i ponos, ali drago mi je što sam kroz njih prošao, jer su me definirale u osobu koja sam trenutno. Najviše štete sam napravio sebi i svojoj okolini i zbog istoga žalim, ali prošlost je prošlost, i tamo bi trebala i ostati˝, započeo je te dodao i kako je svjestan svojih postupaka iz prošlosti.

˝Radio sam stvari koje nikako nisu na diku i ponos˝

˝Svakako su bili nepotrebni, ali smatram da me je svaki od njih ojačao i opametio. Kuhinja je uvelike doprinijela odmicanju od toksične okoline u kojoj sam se nalazio, a moja volja, želja, ambicioznost i snaga su pokazali moje afinitete i staloženost. Smatram da svojim postupcima mogu pokazati kako se sa samog dna, kroz rad i fokus, mogu postići velike stvari. Kroz sami MasterChef pokazao sam sebe i smjer kojim ću se voditi i dalje, i svima koji me osobno poznaju, kao i situaciju u kojoj sam se nalazio, potvrdio koliko mogu i želim. Život piše čudne priče, sami odabiremo svoje puteve, ali nikada nije kasno da iste i promijenimo, a ja mogu biti primjer ostalima da se isti bira sam˝, zaključio je pobjednik ovogodišnjeg MasterChefa.

Komentari