PROBLEMI ZA MAJU ŠUPUT Pjevačica je pred ovrhom, nezadovoljni susjedi je tužili!

Foto: Renato Branđolica/HRT

Maja Šuput (41) našla se na sudu zbog neplaćene pričuve za zgradu u kojoj živi. Nezadovoljni sustanari Općinskom su sudu u Zagrebu podnijeli prijedlog o ovrsi zbog duga od gotovo 481.14 kuna.

Riječ je o pričuvi za travanj i lipanj 2019. godine, što je pravo vrijeme kada se pjevačica udala za sadašnjeg supruga, bivšeg hotelskog menadžera Nenada Tatarinova (39). Moguće da je Maja zaboravila platiti režije jer je bila zaokupljena pripremama za vjenčanje. Glamurozno vjenčanje u istarskim Balama održalo se u svibnju 2019. godine, a  među uzvanicima bili su stilist Marko Grubnić i kuma Lana Gadža Čermak. Nakon vjenčanja, Maja je otputovala na godišnji odmor u Grčku.

“To su privatne stvari koje ne mogu komentirati. Sigurno je platila dug”, rekla je njezina menadžerica Katarina Kolar za 24sata.

Stan od 180 kvadrata u podsljemenskoj zoni u kojem pjevačica živi trenutno se preuređuje zbog dolaska prinove. Maja je suprugu prepustila uređenje cijelog stana dok se ona bavi dječjom sobom.

“Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje”, izjavila je nedavno za Večernji list.


Komentari