Princeza Diana izazvala sukob u Hollywoodu: Zbog nje se umalo potukli popularni glumci

Pokojna princeza Diana opet je glavna tema britanskih i svjetskih medija i to zbog memoara Eltona Johna. 72-godišnji glazbenik iznio je detalje koje nikad ranije nisu bili poznati javnosti. Progovorio je o noći kad su se zbog Diane umalo potukli Richard Gere i Sylvester Stallone. 

Po Eltonovim riječima, Diana je imala tu jednu sposobnost natjerati ljude da je zavole i da se svi osjećaju ugodno u njezinom društvu. “To koliko je mene Diana impresionirala bilo je ništa u odnosu na efekt kakav je imala na straight muškarce. Činilo se kao da u njezinom prisustvu gube razum, kao da su potpuno začarani njezinom pojavom”, piše Elton.

Elton se prisjeća kako je radio na soundtracku za film “Kralj lavova”. Zajedno s partnerom Davidom Furnishom orgaizirao je večeru za Jeffreya Kazenberga, koji je tada bio na čelu Disneya, a na druženje je pozvao i princezu Dianu, kao i Georgea Michaela, Richarda Curtisa i njegovu suprugu Emmu Freud, Richarda Gerea i Sylvestera Stallonea.

“Dogodila se najneobičnija scena. Richard Gere i Diana odmah su našli zajednički jezik. Ona je tada već bila razdvojena od princa Charlesa, a Gere je prekinuo s Cindy Crawford. Na kraju su i sjedili jedno pored drugoga i vodili duboki razgovor. Dok smo se mi ostali družili, nisam mogao ne primijetiti neobičnu atmosferu u prostoriji. Sudeći prema pogledima koje im je upućivao, Sylvester Stallone nije bio sretan zbog ovog novopečenog prijateljstva. Mislim da je došao na ovu zabavu s namjerom da zavede Dianu”, prisjeća se Elton John.

“Kada je večera bila poslužena, svi su sjeli za stol, osim Gerea i Stallonea. Pitao sam Davida da ih ode potražiti. Vratio se i kazao: ‘Eltone…Imamo jednu situaciju’…”. Ispostavilo se da je pronašao Sylvestera Stallonea i Richarda Gerea u hodniku koji su šakama namjeravali riješiti novonastalu situaciju. Sylvester je odjurio kući. “Nikad ne bih došao da sam znao da će je**ni princ na bijelom konju biti ovdje. Da sam je želio, odveo bih je”, odbrusio je Eltonu i Davidu na vratima.


Glazbenik u memoarima objašnjava kako su ljudi nakon princezine smrti počeli pričati o nečemu što se naziva “Dianinim efektom”, misleći na način na koji je uspjela promijeniti stav o kraljevskoj obitelji. Za Eltona ta fraza ima sasvim drugo značenje, a kad bi mu je netko spomenuo, sjetio bi se famozne noći u kojoj su se dvojica holivudskih zavodnika skoro potukla kao par zaljubljenih tinejdžera.

Ovo je samo dio pikanterija iz memoara koji bi uskoro trebali ugledati svjetlo dana, prenosi Daily Mail.

Komentari

loading...