Princeza Diana izazvala sukob u Hollywoodu: Zbog nje se umalo potukli popularni glumci

Pokojna princeza Diana opet je glavna tema britanskih i svjetskih medija i to zbog memoara Eltona Johna. 72-godišnji glazbenik iznio je detalje koje nikad ranije nisu bili poznati javnosti. Progovorio je o noći kad su se zbog Diane umalo potukli Richard Gere i Sylvester Stallone. 

Po Eltonovim riječima, Diana je imala tu jednu sposobnost natjerati ljude da je zavole i da se svi osjećaju ugodno u njezinom društvu. “To koliko je mene Diana impresionirala bilo je ništa u odnosu na efekt kakav je imala na straight muškarce. Činilo se kao da u njezinom prisustvu gube razum, kao da su potpuno začarani njezinom pojavom”, piše Elton.

Elton se prisjeća kako je radio na soundtracku za film “Kralj lavova”. Zajedno s partnerom Davidom Furnishom orgaizirao je večeru za Jeffreya Kazenberga, koji je tada bio na čelu Disneya, a na druženje je pozvao i princezu Dianu, kao i Georgea Michaela, Richarda Curtisa i njegovu suprugu Emmu Freud, Richarda Gerea i Sylvestera Stallonea.

“Dogodila se najneobičnija scena. Richard Gere i Diana odmah su našli zajednički jezik. Ona je tada već bila razdvojena od princa Charlesa, a Gere je prekinuo s Cindy Crawford. Na kraju su i sjedili jedno pored drugoga i vodili duboki razgovor. Dok smo se mi ostali družili, nisam mogao ne primijetiti neobičnu atmosferu u prostoriji. Sudeći prema pogledima koje im je upućivao, Sylvester Stallone nije bio sretan zbog ovog novopečenog prijateljstva. Mislim da je došao na ovu zabavu s namjerom da zavede Dianu”, prisjeća se Elton John.

“Kada je večera bila poslužena, svi su sjeli za stol, osim Gerea i Stallonea. Pitao sam Davida da ih ode potražiti. Vratio se i kazao: ‘Eltone…Imamo jednu situaciju’…”. Ispostavilo se da je pronašao Sylvestera Stallonea i Richarda Gerea u hodniku koji su šakama namjeravali riješiti novonastalu situaciju. Sylvester je odjurio kući. “Nikad ne bih došao da sam znao da će je**ni princ na bijelom konju biti ovdje. Da sam je želio, odveo bih je”, odbrusio je Eltonu i Davidu na vratima.

Glazbenik u memoarima objašnjava kako su ljudi nakon princezine smrti počeli pričati o nečemu što se naziva “Dianinim efektom”, misleći na način na koji je uspjela promijeniti stav o kraljevskoj obitelji. Za Eltona ta fraza ima sasvim drugo značenje, a kad bi mu je netko spomenuo, sjetio bi se famozne noći u kojoj su se dvojica holivudskih zavodnika skoro potukla kao par zaljubljenih tinejdžera.

Ovo je samo dio pikanterija iz memoara koji bi uskoro trebali ugledati svjetlo dana, prenosi Daily Mail.


Komentari