PRIJE NO ŠTO JE POSTALA PRVA DAMA: Melania Trump bila je cimerica Ljupke Gojić

PicMonkey/ Instagram/ Flickr

Jedna od njih malo je uspješnija u manekenskom poslu.

Ljupka Gojić Mikić odavno je od sebe napravila veliko manekensko ime, a njena majka prisjetila se njenih profesonalnih početaka koje je dijelila sam novom prvom damom Amerike. Naime, Ljupka i Melanija bile su cimerice u Milanu.

Instagram
Instagram

Ovu činjenicu malo tko je znao, ali ne čudimo se što ju je Ljupkina majka baš sada podijelila sa svijetom. Melania Trump i njezin muž pune novinske stupce već mjesecima, a sada su i više nego aktualni.

Za razliku od Ljupke, Melania nije ostvarila značajniju manekensku karijeru, nakon Milana i Pariza otišla je u Ameriku gdje je i upoznala Donalda, s kojim se skrasila.


Doma smo uvijek svi ludi na Ljubu Groznog, jer nikad ne zna o kome govorimo, osim ak’ nije Đani Šverko ili Goran Štrok(stari automobilisticki asovi) Popodnevni razgovor sa zadrtim rockerom nezainteresiranim za jet set..Ja-kak ovih dana nigdje nema Ivanke Trump..tko je to, pita on..pa bivsa Trumpova zena..pa bivsa je, veli..Sjecas se kak je bila slicna onoj bosanskoj pjevacici i tu zapnem i nikak se sjetiti kak se zove Hanka Paldum..kojoj, pita..pa onoj plavoj iz Sarajeva, kak se zove..Esma Redzepova, kaze Ljubo Grozni..ma je, dalje.. daj da se sjetim..pomozi..Neda Ukraden, sav ponosan kak zna dva imena, a nisu Eric Clapton i Mick Jagger.???????????? Znas li da je Melanija bila prva Ljupkina cimerica, u Milanu,pitam ga..Koja Melanija?!????????????????????????..Ode u garazu..???????????? #ivanatrump #hankapaldum #goranstrok #đanisverko

A photo posted by Žeža Barac Gojic (@crvekvriti) on


Uz sliku Ljupkina majka je napisala i transkript razgovora s “Ljubom Groznim” koji nikada ne zna o kome je riječ kada se govori o nekom s jet seta. Ukratko nije znao ni o kojoj se Melaniji radi.

Komentari