PREZGODNOJ ANDREI POSVEĆEN JE GRAFIT U DUGAVAMA, ODUŠEVLJEN I PETAR GRAŠO: ‘Ovo je nešto najluđe što sam napravio’

Romantičnim stihovima Grašine pjesme poručio djevojci koliko ju voli.

Od davnih su vremena zaljubljeni na različite načine iskazivali svoju ljubav. Romantičnim gestama neki žele cijelom svijetu poručiti koliko im je stalo do voljene osobe. Tako se i jedan Zagrepčanin odvažio na grafit kojim je ukrasio trafostanicu u novozagrebačkim Dugavama. Stihovima Grašine pjesme “Moje zlato”  postao je pravi hit na društvenim mrežama, a fotografija je dobila preko 3. 200 lajkova.

petar

Iako su neki komentirali kako se ljubav može izraziti i na drugačiji način te da je pisanje grafita neprimjereno, autor ove ljubavne poruke hrabro je i bez straha otkrio zašto je odlučio svojoj djevojci posvetiti ove stihove.

Renato Suman je 22-godišnji student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a njezino ime je Andrea.

“U principu, moja prva ljubav je sport, preciznije nogomet, ali pala je u drugi plan ili sportskim rječnikom na drugo mjesto tablice, nakon što sam upoznao Andreu”, kaže ovaj Zagrepčanin s korijenima iz cijele Hrvatske i nadodaje kako je Splićanka ljubav njegova života. Renato je dokaz kako romantičari još uvijek postoje, a za njega je ljubav nešto u što moraš dati cijelog sebe.

“To je jednostavno tako došlo samo od sebe, bez ikakvog kalkuliranja. U današnje vrijeme ljudi su jako hladni i boje se ili ne žele pokazati emocije jer ih smatraju za slabost. Ja sam takav po prirodi”, tvrdi naš sugovornik koji jednostavno kaže što misli i pokaže što osjeća, a ne dira ga što drugi misle o tome. Ovo što je napravio za Andreu ubraja se u nešto najluđe što je napravio za djevojku.

“Iskreno, do sada nisam napravio ništa što bi se moglo približno mjeriti s ovim. Nisam do sada imao takvu inspiraciju. Inspiraciju koju ona budi u meni za ovakve stvari.”, kaže zaljubljeni Renato koji se za ovaj čin odlučio jer im je tada bio 365 dan veze.

“Uskoro će proći mjesec dana od tog dana. Eto toliko smo dugo skupa i siguran sam da je ovo samo početak”, kroz osmijeh je ispričao. Logično je bilo pitati kako je Andrea reagirala na javno pokazivanje ljubavi?

12239570_923632914395367_6082236534958709449_n

“Njezina reakcija je bila potpuno oduševljenje jer je to bilo nešto što je najmanje očekivala. Nije mogla doć’ sebi od sreće, pripremio sam joj više iznenađenja taj dan i ovo je bio šećer na kraju.”, poručio je ovaj mladić i ustvrdio kako je ostvario svoj cilj jer mu je najveći užitak bio gledati nju kako se veseli i ne vjeruje svojim očima.

“Ta sretnica je imenom i prezimenom Andrea Aničić, studentica prava, moja najveća ljubav, radost i inspiracija te glavni krivac za ovo kršenje zakona.”, otkriva nam i nadodaje kroz smijeh “ako do sad nisam bio, mislim da sam postao”.

Kako je i sam spomenuo kršenje zakona morali smo ga pitati što kaže za one koji ovaj čin opisuju kao vandalizam i oskvrnuće?

“Mislim da je ipak bilo puno više pozitivnih reakcija, dapače, negativne nisam ni primijetio, a ukoliko ih ima u jednu ruku razumijem. Ipak mislim da je takvo što oku ugodno i izmami osmijeh na lice.”, objašnjava Renato i kaže kako zna da će Andrei svako jutro početi osmijehom jer tim putem mora proći svaki dan, a za ostale se manje brine. Zahvalio je i samom Petru Graši od kojeg je posudio ove prekrasne stihove.

Renato i Andrea neka vaša ljubav raste i traje vječno uz želju da Renato uskoro zapjeva ovu pjesmu:


Komentari