‘PRESUDILA’ TUNA: Domaćica za večeru zaradila same pohvale, ali nije dobila maksimalan broj bodova

Foto: RTL

Na sredini tjedna u ‘Večeri za 5 na selu’ domaćica je bila Ivana Kurtović, koja je goste dočekala u Solinu, a pripremila im je predjelo naziva Koktel ljubavi, glavno jelo Morska rapsodija i desert Okus šume.

Foto: RTL

Domaćica je dočekala goste sa žižulom, rogačicom i višnjom. Jerko je htio probati rakiju od žižule, a Marina je odmah imala prigovor: „Inače pravim rogačicu pa znam. Prvo mora imati kafenu boju, drugo nema okus rogača – bilo je nešto voćno, a ne rogačica.“ Ostali kandidati nisu se zamarali time, niti su imali prigovore na aperitiv. Salatu od hobotnice i koktel od kozica domaćica je poslužila za predjelo. Ivani Ć. sve je bilo jako ukusno, a pohvalila je i dekoraciju. Marini je hobotnica bila dobra, baš kao i Luki koji je prvi put probao koktel od kozica i bilo mu je ukusno.

„Stvarno se potrudila da napravi nešto dobro i baš sam oduševljen s okusom i izgledom“, zaključio je Jerko. Za glavno jelo domaćica je poslužila pašticadu od tune uz njoke od špinata, a Ivana Ć. i Luka komentirali su kako nikad nisu jeli takvu pašticadu i kad su kušali, bilo im je ukusno iako je Ivana Ć. rekla kako je to više jelo za ručak. „Što se tiče umaka, bilo je u redu“, kratko je komentirala Marina koja je također naglasila kako se tuna jede samo dopodne, prije marende, a nikako poslije zato što je jako teška i teško padne na želudac.

Foto: RTL

“Ništa nije falilo”

Jerko je komentirao kako isto nikad nije probao pašticadu od tune i jako mu se svidjelo. Cheesecake u čašama domaćica je poslužila za kraj večere, a Marina je odmah istaknula kako je očekivala nešto konkretnije. Luka je komentirao kako misli da je ipak trebalo biti malo hladnije, ali i dodao da je cheesecake za prolaznu ocjenu. „Ništa nije falilo po pitanju deserta za ovo doba godine“, rekao je Jerko, a Ivana Ć. isto je komentirala kako bi joj isto bilo bolje da je bio hladniji desert, no nije joj to toliko smetalo jer joj se svidio okus. Došao je i harmonikaš i svi su malo zapjevali dok su domaćica i Luka i zaplesali!

Foto: RTL

Za svoju večeru Ivana K. od svoje je imenjakinje, Jerka i Luke dobila po desetku zato što im je sve bilo izvrsno i pohvalili su njezin trud, a Marina je dala ocjenu osam: „Ipak sam očekivala neki fini desert, tuna me razočarala, a predjelo mi je bilo u redu.“

Sutra kuha Ivana Ćulum, a kako će se njezina jela svidjeti gostima – ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’.


Komentari