PRESUDILA IM PAŠTETA Zagrepčanka otkrila zašto je ostavila dečka, a razlog je i više nego bizaran

Foto: Pexels/Ilustracija

Parovi prekidaju iz različitih razloga. Negdje presudi treća osoba, negdje jednostavno ljubav nestane, a jednom zagrebačkom paru presudila je, ni manje ni više, nego pašteta. Tako je, dobro ste čuli. Namirnica koja se može pronaći u gotovo svakom kućanstvu bila je pogubna za ljubav mladog para, a detalje prekida za Dnevno.hr otkrila je sama glavna akterica.

˝Nismo bili u vezi, ali smo se kraće viđali. Da, istina je, puklo je radi paštete˝, započela je Zagrepčanka, korisnica društvene mreže, koja je sa svojim pratiteljima podijelila bizaran status o tome kako je ostavila dečka zbog hrane.

˝Ja sam mu rekla da full volim Argeta paštetu od tune, a on je radio u dućanu. I već mi je počeo ići na ku*ac taj odnosić. Uglavnom, jednu večer ja došla do njega i kaže on meni da jel’ hoću jest, da je kupio paštetu. I velim može. I kaže: Ali kupio sam pileću jer je bila na akciji, a baš sam gledao tunu, ali ipak sam uzeo ovu jer je par kuna jeftinija˝, napisala je, između ostalog, u svojoj objavi Zagrepčanka ( podaci poznati redakciji).

˝Ja njemu nosila Osječku, tražila tamo po Vrutku…˝

˝Odmah sam mu rekla ‘aj bok’… ja njemu nosila Osječku, tražila tamo po Vrutku, da me netko ovako spali za paštetu˝, razočarano je dodala.

Njeni pratitelji ubrzo su se počeli šaliti na njen račun, a za portal Dnevno.hr Zagrepčanka je naknadno otkrila kako njezina majka svim obiteljskim prijateljima rado priča ovu bizarnu priču, smijući se tome svaki put kao da je prvi. Dodaje kako se majka ne može suzdržati od smijeha svaki put kad se voze naseljem gdje je ‘bivši’ živio, podsjećajući je na ‘romansu’ kojoj je presudila jeftina namirnica.


Komentari