PRERANI ODLAZAK Popularni TikToker preminuo u 25. godini: ‘Potpuno sam slomljena’

Foto; Pixabay/ Ilustracija

Popularni tiktoker Francesco LoPresti preminuo je 21. ožujka u 25. godini života. Vijest o tragičnoj smrti influencera od posljedica teške bolesti, objavila je njegova djevojka Kaitilin Reagan putem videa na društvenoj mreži ‘TikTok’.

“Potpuno sam slomljena, volim te bezuvjetno. Ti i ja protiv svijeta zauvijek. Hvala ti za istinsku ljubavnu priču”, napisala je u opisu.

“Žao mi je, željela sam sam da ga pratite u tome što će pobijediti bolest, ali rak je uzeo njegov život. Francesco je preminuo u ponedjeljak, 21. ožujka. Već je nekoliko dana prošlo od njegove smrti, ali zaslužili ste to znati. Obožavao vas je i obožavao je sve što ste za njega napravili”, kazala je kroz suze Kaitilin u videu.

@kaitlin_reagan @cescolopresti ♬ original sound – Kaitlin_Reagan

LoPrestija je na TikToku pratilo preko 700 tisuća ljudi, a sa svojom djevojkom snimao je videe koje su objavljivali na toj društvenoj mreži. Francescu je dijagnosticiran rak testisa kada je imao 17 godina, a kasnije je metastazirao na limfne čvorove, jetru i vrat. Brojni pratitelji posljednjih su mjeseci pisali kako su zabrinuti za njegovo zdravlje, a proteklih godinu dana rijetko im se javljao, piše Dnevnik.hr.

 


Komentari