PREPUSTILA MU SVOJE TRI FIRME! Tek nedavno su ih počeli viđati zajedno, a Severina je sad napravila veliki korak

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Severini se u život vratio jedan jako bitan muškarac. Riječ je o nekadašnjem menadžeru Tomislavu Petroviću, koji se na poziciju vratio nakon što je Severina zahladila odnos sa suprugom Igorom Kojićem.

Severina je Petrovića odlučila imenovati direktorom dviju svojih firmi, “DUK production” i “Dobrodošao u klub”, koje su osnovane uoči istoimene turneje. Pjevačica je Petroviću tako prepustila da odlučuje i vodi njezine tvrtke. Severina je Petrovića imenovala i suvlasnikom još jedne tvrtke, “Glazbeni program”.

Tvrtke su osnovane uoči tuneje “Dobrodošao u klub”, čija je organizacija bila prepuštena glazbenom menadžeru Alenu Ključi. Kao prokuristica bila je postavljena Antonela Belamarić.

“Severina me u svoj tim angažirala početkom godine i dogovorile smo se da privremeno preuzmem ulogu prokurista u njezinoj firmi, prvenstveno zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi se olakšao i ubrzao posao kad Severina nije dostupna”, ispričala je Belamarić svojedobno za 24sata.

Suradnja s Ključom i Belamarić prekinuta je prošle godine, a na glavno mjesto vratio se Petrović. Rezultati poslovanja Severininih firmi za prošlu godinu, koja je bila teška za glazbenike zbog pandemije koronavirusa, još se ne znaju jer se tek trebaju predati financijski izvještaji za 2020. godinu.

Poznato je da je tvrtka “Dobrodošao u klub” dobila potporu za isplatu minimalnih plaća. Zahtjev za potporu predan je zbog jednog zaposlenika, a tvrtka je u tri mjeseca dobila iznos od 11250 kuna.

Severina i Petrović odnose su navodno zahladili zbog Igora Kojića koji s Petrovićem nije nalazio zajednički jezik. Severina i novi stari menadžer nedavno su viđeni na imanju vinara Tomislava Voštinića (38), s kojim od prošlog ljeta povezuju glazbenu divu.


Komentari