PREPOZNAJETE LI OSOBU NA SLIKAMA? Svi je pamtimo kao malu djevojčicu, a sad je neprepoznatljiva

Foto: Instagram

Naša mlada pjevačica Mia Negovetić cijelu je Hrvatsku prije nekoliko godina osvojila svojim glasom i preslatkom pojavom, no ona je danas odrasla mlada žena koju bi neki i teško prepoznali.

Sada 18-godišnja Mia u to je javnost uvjerila i na ovogodišnjoj dodjeli Porina na kojoj se pojavila u ultrakratkoj haljini sa šljokicama i dekoltem. Pokazala je i novu boju kose i frizuru, a ovim svečanim outfitom pohvalila se i na svom profilu na Instagramu te dobila niz komplimenata na račun novog izgleda.

“Oduzimaš nam dah”, “Prava ljepotica”, “Predivna si”, “Prekrasna si Mia, zvijezdo moja”, “Blistaš”, “Prava ljepota”, “Samo jedna riječ, predivna”, “Super kombinacija”, “Bez konkurencije”, “Totalni woooooow”, “Postala si žena”, “Uvijek prelijepa”, samo su neki od komentara koje je dobila.

Mlada je pjevačica u veljači ove godine pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom “She’s Like a Dream”, no to joj nije uspjelo. Ova rođena Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezinog velikog glazbenog talenta i blistave glazbene budućnosti.

Foto: Instagram

Od malih je nogu pokazivala zavidne vokalne sposobnosti, a javnost pamti njezinu izvedbu hrvatske himne iz 2015. godine na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice “Oluje”.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari