PREPLAVILE GA EMOCIJE! Jacques Houdek zaplakao za vrijeme snimanja: ‘Ovo je pjesma nad pjesmama, Božje djelo!’

Jacques Houdek (Foto: Matija Djanjesic / CROPIX)

Pjevač Jacques Houdek (41) snimao je pjesmu ‘Suza za zagorske brege’ u čast preminulom pjevaču Zvonku Špišiću i Ani Bašenić, koja je bila djevojčica kada je napisala taj tekst. Pjesma je davne 1969. godine premijerno izvedena na Krapinskom festivalu.

Jacques je na svojem Instagram profilu podijelio video iz studija tijekom snimanja pjesme, a u njemu je i zaplakao.

“Eto, dragi moji, KOJA JE MOĆ GLAZBE!!! Blagoslovljeni smo da je možemo Čuti, Osjetiti, Doživjeti i Proživjeti”, napisao je.

“Snimam SUZU ZA ZAGORSKE BREGE Morao sam podijeliti svoje osjećaje s vama; sada, odmah, dok snimam Legendarnom Zvonku Špišiću u čast i toj čudesnoj Ani Bešenić, tada djevojčici, koja je napisala ovo remek-djelo!!! OVO JE PJESMA NAD PJESMAMA!!! BOŽJE DJELO!!!” zaključio je Jacques uz video na kojemu briše suze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Svojom objavom Jacques je izazvao brojne komentare, a javila su mu se i neke poznate osobe. Voditeljica Antonija Blaće napisala je: “Mogu ti reći da te ja kao 100%tna Dalmatinka razumijem skroz. Jedna od najdirljivijih pjesama ikada napisanih. Svaki put suzu pustim od suosjećanja za opjevane tuge i muke. Odmah mi je knedla u grlu. Velika velika pjesma.”

Vlatka Pokos mu je pak poručila: “Divno! Ti si moja najdraža ljubica puna ljubavi i najljepšeg Božjeg dara i duše!”

Neki od od ostalih komentara pjevačevih pratitelja su: “Od svih pjevača ti si najposebniji baš zbog tog dara u tebi, ti daješ samo ljubav! Divno biće”, “Dragi moj budi sretan, jer Tvoja duša, Tvoje emocije, Tvoj beskrajni senzibilitet. To je obilje Božjeg blagosova”, “Ako je jednog toliko vrsnog glazbenika tako jako taknula, mogu si misliti kako će tek slušatelje. Respect”.

Komentari