PREOKRET U PRIČI! Doris Pinčić demantirala glasine o trudnoći: ‘Molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci’

Doris Pinčić (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Voditeljica Doris Pinčić je trudna, piše Story.hr. No, kako se naknadno pokazalo, omiljena je voditeljica sve demantirala.

“Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci, kratko je rekla Doris Pinčić za Večernji list.

Naime, kako je tvrdio ranije Story, vijest o Dorisinoj trudnoći već neko vrijeme kruži gradskim kuloarima, a ista je za spomenuti medij navodno potvrđena iz nekoliko pouzdanih izvora.

Omiljena voditeljica se prošlog četvrtka vratila u studio emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ nakon što je izbivala neko vrijeme i to u nešto široj, ljubičastoj vesti, a već neko vrijeme Doris nosi i prsten nalik vjenčanom na ‘onom’ prstu.

Glasine o vjenčanju ranije je opovrgnula, a prsten koji je mnogima zapeo za oko nije još komentirala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Doris je inače potvrdila kako je doista u vezi s Davorom Guberovićem, samozatajnim Daruvarčanin s kojim se popela na Kilimanjaro. Da su u vezi, nedavno je potvrdila i sama Doris, a objavila je i njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Pinčić već ima dvoje djece iz braka s pjevačem Borisom Rogoznicom od kojega se razvela prije nekoliko godina, a u ožujku je na društvenim mrežama potvrdila vezu s poduzetnikom iz Daruvara, Davorom Guberovićem. Tada je voditeljica objavila zajedničke fotografije s planinarenja, a zajedno su se popeli i na Kilimanjaro.

Još jednu dobru vijest nedavno je dočekala voditelja kada je na sudu lopov priznao da je ukrao njezin laptop. On je zločin nedavno priznao i pred tužiteljstvom.

”Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić. Laptop sam na kraju prodao za 500 kuna. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Na sebi sam nosio maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu”, rekao je na sudu 37-godišnjak kojeg se tereti za seriju provala u skupocjena vozila.

Doris je nakon njegove provale oštećena za oko 3600 kuna.


Komentari