PREMINUO POZNATI SRPSKI GLUMAC NENAD NENADOVIĆ: Izgubio bitku u 57. godini života

Foto: Youtube/Screnshoot

Poznati Srpski glumac Nenad Nenadović preminuo u 57. godini, zbog komplikacija uzrokovanih virusom Covid-19, prenosi RTS. Prema pisanju srpskih medija, Nenad Nenadović primljen je prije nekoliko dana u bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Ljubav prema glumi srpski glumac osjetio je još kao dječak. Igrao  je  u “Vagi za točno mjerenje”. Nakon toga dobio je ulogu u seriji “Povratak otpisanih”, potom u filmu “Boško Buha”…

Bio je član ekipe “Zooteke”, jer je oduvijek volio rad na televiziji, a sudjelovao je i u emisiji “Pet-šou”, “Fazoni i fore”. Osim toga, bio je stalni član ansambla kazališta “Boško Buha”.

“Po profesiji sam jedinac, ali nisam rastao kao klasičan jedinac, jer je u našoj kući stalno bilo još nekoga – svatko tko je dolazio u Beograd da studira bio je kod nas pa je odatle išao dalje. Tako sam naučio da dijelim i navikao da se stalno s nekim družim. Bio sam jako nemirno dijete, na samoj granici pristojnosti”, naveo je glumac u objavi na stranici kazališta.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i kćeri Janu i Minu, a mnogi prijatelji, te glumci suradnici izrazili su svoju sućut i riječi podrške ožalošćenima.

Komentari