PREMIJERA LJEPOTICE I ZVIJERI! Lisinski okupan čarolijom Disneya i Broadwaya, okupili se brojni slavni

Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Broadwayski mjuzikl “Ljepotica i zvijer” stigao je u Lisinski, a premijeru je imao ove subote dovevši u Zagreb dašak kazališnog spektakla iz New Yorka.

Zagrebačko izdanje ove glazbene predstave koju je Broadway prvi put vidio 1994. godine (pod režijom Alana Menkena, Howarda Ashmana i Tima Ricea po knjizi Linde Woolverton), plod je suradnje gradskog kazališta Komedija i Produkcije Disney, a sve u dogovoru s društvom Music Theatre International (Europe).

U Lisinskom glazbeno ravnanje su preuzeli Krešimir Batinić i Davor Kelić, a za koreografiju se pobrinuo Leo Mujić. Tu su još i scenograf Stefano Katunar, kostimografkinja Manuela Paladin Šabanović te oblikovatelj svjetla, Aleksandar Čavlek.

U velikom ansamblu, ističu se Vanda Winter i Buga Marija Šimić u ulozi ljepotice, te Ivan Glowatzky i Igor Drvenkar u ulozi Zvijeri, kojima se u studijskoj ulozi također pridružuje i Neven Stipčić.

Bilo da je do velikog spektakla mjuzikla ili prekrasne bajke o ljubavi koja je pobijedila unatoč svim, malim šansama, brojni slavni su pohrlili na premijeru, bilo u pratnji djece, samo kao parovi ili čak usami sa sobom.

Tako je na premijeri bez daha ostavila upravo i “Ljepotica” predstave, Buga Marija Šimić sa svojom elegantnom ružičstom haljinom bez naramenica, s motivima cvijeća.

Buga Marija Simić Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

U pripijenom crnom sakou, među gledateljima se istaknula i Vlatka Pokos.

Vlatka Pokos, Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Za “kulturno uzdizanje”, subotu su rezervirali i pjevač Đani Stipanićev u društvu operne pjevačice Sandre Bagarić. Sandra se vješto poigrala nijansama crvene, dok se Đani odlučio za odmjereni i ležerni sako i plave traperice.

Sandra Bagarić i Djani Stipanićev Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Televizijski novinar, voditelj, dobro znano lice emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, Davor Meštrović, također je došao pogledati Ljepoticu i zvijer u društvu supruge Senke.

Vedar i nasmijan par bio je uređen decentno i odmjereno.

Davor i Senka Meštrović Foto: Biljana Blivajs / CROPIX


Komentari