Prelijepa Jelena Rozga se na Sarajevo Film Festivalu pojavila s novim dečkom? Hauser je nula prema ovom tipu!

Jelena Rozga (foto: screenshot / instagram)

Jelena Rozga je objavila seriju od nekoliko Instagram Storyja kojom se pohvalila svojom pojavom na Sarajevo Film Festivalu. Izgledala je božanstveno u plavom kombinezonu splitskog modnog brenda Arileo, naglašenim glomaznim materijalom u gornjem dijelu kreacije. Ovaj joj je kroj osigurao look moderne ratnice, no svejedno je izgledala beskrajno ženstveno, pritom ne trudeći se istaknuti svoje glavne adute – grudi i guzu. Time nam je dokazala da žena čak i u hlačama i bez istaknutog dekoltea može sve oko sebe baciti na koljena.

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram

Ante je pak na svom Instagram objavio video kojim se pohvalio da se s Jelenom pojavio na Sarajevo Film Festivalu, pa je ponos na činjenicu da su se pojavili jedno s drugim, očito obostran. Uz video je k tome napisao: ‘Sjajna i posebna večer za mene uz moju najljepšu’. Ako to nije javno iskazivanje ljubavi, ne znamo što je.

No, osim kreacije u kojoj se pojavila na ovoj manifestaciji, oduševila nas je činjenica da se na istoj nije pojavila sama već u društvu muškarca. Riječ je fitness treneru Anti Burazinu, s kojim je očito puno bliža nego što smo mislili. Znamo da je Ante Jeleninosobni trener jer se već time pohvalila na društvenim mrežama, no činjenica da je  odabrala upravo njega za pojavljivanje na javnom događanju, govori nam puno više od toga.
Realno, kada razmislite, zašto bi netko dovodio svog trenera na event od ovolike važnosti ako nije izrazito blizak s njim!?

Ante je pak na svom Instagram objavio video kojim se pohvalio da se s Jelenom pojavio na Sarajevo Film Festivalu, pa je ponos na činjenicu da su se pojavili jedno s drugim, očito obostran. Uz video je k tome napisao: ‘Sjajna i posebna večer za mene uz moju najljepšu’. Ako to nije javno iskazivanje ljubavi, ne znamo što je.


Komentari