‘Preko koje veze? Može vas biti sram!’ Nevena Rendeli otkrila da se cijepila i podijelila pratitelje

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Voditeljica i vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović pratiteljima na Instagramu se pohvalila da cijepila protiv koronavirusa. Voditeljica se cijepila na Velesajmu, a u objavi se našalila i napisala da je “čipirana“.

Ipak, nisu svi bili oduševljeni činjenicom da je 39-godišnjakinja došla na red za cijepljenje, a odgovor dušebrižnika Nevena je odlučila podijeliti i odmah se ogradila od nagađanja da se cijepila preko veze.

“Preko koje veze? A ja još uvijek nisam, zamislite cijepljena i zatražila još 09.12.2020. cijepljenje, a pripadam u rizičnu skupinu! Nedostaje Vam morala i može Vas biti sram! Barem se suzdržite i na društvenim mrežama hvaliti da ste cijepljeni! Mi ostajemo doma i čekamo cijepljenje”, napisala joj je ogorčena pratiteljica.

Nevena tvrdi da se cijepila redovnim putem.

“Ima nas svakakvih. Ako još nekoga zanima, cijepila sam se potpuno redovnim putem. Jučer poslala mail doktorici, danas naručena na Velesajam. Čekala sat vremena sa svima ostalima u redu”, odgovorila je Nevena, a s njom se složila jedna pratiteljica koja također tvrdi da se cijepila, a ima 38 godina.

Podsjetimo, prije nekoliko dana cijepila se i radijska voditeljica i influencerica Ecija Ivušić.

“Samo da vam javim da sam se uspješno cijepila protiv koronavirusa. Dobro se osjećam, nekoliko dana sam imala temperaturu, ali, kao što vidite, sada je sve super i odlično izgledam”, poručila je Ecija i naglasila kako se cijepila regularnim putem, odnosno ne preko veze.

Screenshot

“Cijepila sam se regularnim putem, ne preko veze. Cijepila sam se AstraZenecom, nisam imala priliku birati cjepivo, niti sam to zahtijevala niti htjela. Nikakva prava sindikata ne bi trebala nadmašivati ljudska prava. Sami bi trebali jedino birati hoćemo li se cijepiti, a ne kojim cjepivom”, objašnjava influenerica.


Komentari