PREKIPJELO JOJ JE: Albina nestala s Twittera nakon ovog komentara!

Albina Grčić (Foto: Instagram)

Nakon niza negativnih reakcija na njezin komentar na Twitteru, pjevačica Albina Grčić je deaktivirala račun na spomenutoj društvenoj mreži. Prava drama se zahuktala kada je Albina na Twitteru komentirala predstavnicu Španjolske Chanel. Splićanka je došla do zaključka da zgodna žena poput Chanel nikad neće pobijediti na Eurosongu.

“Sad opet gledam nastup Chanel na Eurosongu… Nema dalje! Lijepe, zgodne, talentirane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvijek će se kritizirati, je li loše otpjevala jedan ton, je li nešto krivo izjavila i je li joj izvirio but ili guzica”, napisala je tada Albina.

Vrlo brzo su se počele nizati reakcije te je nastala prava rasprava. Dok su se neki složili s Albinom, dio pratitelja je smatrao da je izjava potpuno kriva.

“Naša Emilija Kokić je bila, i dan danas je zgodna, a pobijedila je s grupom Riva”, “Prouči malo Eurosong i Ruslana je bila prezgodna”, “A što je onda bila Loreen?”, “Mnoge zgodne žene su osvajale Eurosong”, bili su neki od komentara u kojima se twiteraši nisu složili s Albinom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Nakon par dana rasprave, pjevačica je ugasila Twitter profil, ali je ostala aktivna na Instagramu.

Komentari