PREKINUO ŠUTNJU! Dino Bubičić otkrio da ga je razvod slomio, a progovorio i o prekidu s Vlatkom Pokos: ‘Jako ju je to pogodilo’

Foto: Davor Zunic / CROPIX

Bivši mister Dino Bubičić (40) ponovno se pojavio posljednjih tjedana u javnosti, a pažnju svih privukao je seksepilnim nastupom u novom spotu Alke Vuice. Prekinuo je sada i dugogodišnju medijsku šutnju u intervjuu za magazin Story u kojemu se osvrnuo na razvod od bivše misice Ivane Paris, život u zatvoru, a prisjetio se i bivše ljubavi Vlatke Pokos.

POVRATAK ZABORAVLJENIH MISTERA: Poznata pjevačica ih angažirala u novom spotu, evo kako danas izgledaju!

Otkrio je i čime se bavi posljednjih godina otkad se povukao s javne scene. ”Dugo sam u pomorskoj branši. Riječ je o naftnim platformama i brodovima specijalne namjene. To je moj novi život. Radim u stranoj kompaniji kao mehaničar i to je za mene bio skroz novi svijet. Pronašao sam se u njemu, iako u početku nije bilo lako, pogotovo zbog djece. Propustio sam puno i rođendana i Božića i slavlja s njima, ali kada sam doma to višestruko nadoknađujem. Svo slobodno vrijeme provodimo zajedno”, kaže Dino.

Vratio se i u prošlost progovorivši o razvodu od Ivane Paris s kojom je u braku bio sedam godina. Ne skriva da mu je razvod teško pao.

”Razvod me dosta pogodio jer sam ulaskom brak sam sebi zadao ‘teret’. Kako sam dijete rastavljenih roditelja, rekao sam si da neću dopustiti da moja djeca to proživljavaju. Ali kada vidiš da nešto ne ide, bolje je pustiti nego forsirati. Barem sam probao i dao sve od sebe. Ne mogu si predbaciti da sam nešto strašno pogrešno napravio. Između nas je sve bilo kako ste rekli – zaljubljenost, lijep odnos, brak, dvoje predivne djece.

Sve je štimalo, ali se s vremenom ljudi udalje ili se raziđu u mišljenjima. Očigledno nismo više bili jedno za drugo. Ivana je donijela tu tešku odluku. Teško sam se mirio s tim, kao i sa selidbom, odlaskom na brod, neviđanjem djece. Dosta mi je vremena trebalo da to probavim sam sa sobom, ali nakon nekoliko mjeseci smogao sam snage i počeo novi život.

Krenuo sam ispočetka. Život mi je krenuo uzlaznom putanjom, sve mi se počelo otvarati. Odselio sam u Kastav blizu Rijeke. Tu mi je predivno, a s Ivanom dijelim skrbništvo nad djecom. Kada su Leonid i Noel sa mnom mojoj sreći stvarno nema kraja”, priznaje.

Foto: Srecko Niketic / CROPIX

Osvrnuo se i na dane koje je proveo u zatvoru u kojemu je završio zbog dilanja droge. Tamo je naučio puno toga u životu.

”Upoznao sam čovjeka kojem sam poslije bio na krštenju sina. Od njega sam kupio i stan u kojem sad živim. Ima građevinsku firmu. Nevjerojatno je gdje se sve možeš povezati s ljudima. Uostalom, u zatvoru sam naučio kuhati. Zato znam da se iz svega može naučiti”, ispričao je.

Svojedobne je puno prašine u javnosti digla i njegova veza s Vlatkom Pokosom o kojoj Dino i danas ima samo riječi hvale.

”Vlatka je jako dobra žena, dama koju sam cijenio, a cijenim je i danas, ali naša se veza dogodila u pogrešno vrijeme. Osim razlike u godinama, Vlatka je tada tek bila izašla iz vrlo problematičnog odnosa s bivšim mužem. Zbog toga je bila jako potresena. Ja sam u to vrijeme bio na sto strana. Imao sam razna snimanja, putovanja i nisam imao vremena posvetiti se tom odnosu kako treba. Sve su to bili razlozi našeg razilažnja. Zajedno smo bili oko pola godine, bilo je lijepo. O Vlatki mogu reći sve najbolje. Ukratko, bilo je to pogrešno vrijeme za oboje”, priča bivši mister. U Vlatku je bio zaljubljen, ne skriva i dodaje da sebe krivi za neuspjeh njihove veze.

”Nije mi smetala razlika od 12 godina među nama. Vlatka je izgledala sjajno. Mogla se mjeriti s mnogo mlađim ženama. Mislim da bi u nekim drugim okolnostima naša priča i uspjela, ali to nikada nećemo saznati”, rekao je Bubičić i otkrio da se s Vlatkom danas više ne čuje. ”Pogodilo ju je kad smo se razišli”, kaže Bubičić.


Komentari