Prekinuli Joško Lokas i Jelena Katarina? 20 godina mlađa manekenka obrisala sve fotografije s popularnim voditeljem

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Manekenka Jelena Katarina Kapa (29) na svom Instagram profilu obrisala je sve fotografije s dugogodišnjim dečkom voditeljem i scenaristom Joškom Lokasom (49). Je li poznati par prekinuo ili se radi o čuvanju privatnosti veze još uvijek nije poznato, no obično brisanje znači samo jedno-prekid.

Na zajedničkim fotografijama Lokas i Kapa djelovali su kao sretan par, a često su dijelili zajedničke trenutke, putovanja, izlaske i slično.  Iako je poznati voditelj stariji 20 godina od manekenke, godine su im bile samo broj, a vezu su obznanili javnosti 2015.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jelena je uvijek naglašavala kako je Joško njoj velika podrška, a u jednom je intervjuu komentirala vidi li se u braku s njim i hoće li njihova veza otići na tu “stepenicu više”.

“Sljedeći korak u mom životu je biti bolja osoba svakog novog dana koja će izgrađivati svoj životni put i težiti svojim ciljevima. Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi”, otkrila je Jelena, a što se trenutno događa u njihovoj vezi zasad znaju samo njih dvoje.

Komentari