PREKIDI NA DOMAĆOJ ESTRADI Među poznatima kojima je 2021. bila kobna za brak je i HRT-ova voditeljica

Godinu 2021. mnogi domaći celebi neće pamtiti po dobrome. Mnogima je godina iza nas bila kobna u ljubavi. Prekidali su se dugogodišnji brakovi i nekada perspektivne ljubavne veze. Mnogi su odlučili da svojoj ljubavi više neće dati novu šansu, nego da je najbolje da svatko krene svojim putem.

Foto: SLAVKO MIDZOR/PIXSELL

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban 

Nakon čak tri desetljeća ljubavi, kraj sreći došao je Leonardi Lonačar i bivšem nogometašu Zvonimiru Bobanu. Par se sporazumno razveo, i nastavio brigu o petero zajedničke djece.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Danijela Martinović i Petar Grašo 

Glazbenici Danijela Martinović i Petar Grašo nisu u 2021. godini mogli naći zajedednički jezik. Nakon 24 godina veze, svatko je krenuo svojim putem. Iako prekid na prvu nisu htjeli komentirati ni potvrditi, da je ljubavi došao kraj bilo je jasno kada je Petar Grašo potvrdio veze s Hanom Huljić, kćeri prijatelja i dugogodišnjeg suradnika Tončija Huljića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jelena_glišić (@jelena.glisa)

 Jelena Glišić i Krešimir Lešić 

Da ih je prestala vezati ljubav, nakon tri godine braka shvatila je HRT-ova voditeljica Jelena Glišić i njezin sada već bivši suprug Krešimir Lešić.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Ivana Kindl i Alen Križaj 

Glazbeni je par nakon 15 godina veze shvatio da ljubav više ne stanuje na njihovoj adresi. Bez velike pompe i drame, svatko je krenuo svojim putem, a oboje su izjavili kako se međusobno poštuju i cijene, te kako nema razloga da prekinu poslovnu suradnju.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Luka Budak i Ingrid Divković 

Idilčno je izgledao početak ljubavi spisateljice Ingrid Divković i natjecatelja prve sezone reality showa ‘Brak na prvu’ Luke Budaka. No, ljubav je potrajala svega nekoliko mjeseci, a da je kraj, Luka je javnost obavijestio putem svojeg Instagram profila.

Foto: Instagram

Kristina Bralo i Matej Cvitanović 

Domaćoj javnosti najpoznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, Kristina Bralo, vjerojavala je da je pronašla ljubav svog života u Mateju Cvitanoviću, bivšem misteru turizma. Ali nije bilo tako. Zaruke kako su iznenada došle, tako su i završile.

Andrea Šušnjara i Marko Jurančić 

Iako je pjevačica grupe Magazin oduvijek skrivala privatni život daleko od očiju javnosti, doznalo se da ljubi sedam godina mlađeg Marka Jurančića. Ljubav se rodila 2018., a 2021. bila je kobna. Par je shvatio da ih više ništa ne veže.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Komentari