PREDSJEDNICA ZASJENILA I NOVOG MANDATARA: Evo zašto danas svi pričaju samo o njoj! (FOTO)

Facebook

Predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović oduševljeni su i poznati modni dizajneri.

U jeku finalne runde pregovora o izboru novog mandatara Kolinda Grabar Kitarović, ponovo je svu pažnju javnosti usmjerila na svoj lik i pojavu. Naime, prekrasna predsjednica na povjeravanju mandata Tihomiru Oreškoviću, pojavila se u haljini hrvatskog dizajna, a riječ je o ELFS crnoj haljini s apliciranim ružama. Na ovaj način, Grabar Kitarović još jednom je dokazala kako se zaista nalazi među najljepšim državnicama na svijetu.

>>> KOJA GREŠKA: Bujnu plavušu koja trčkara po plaži zamijenili Kolindom Grabar Kitarović? (FOTO)

12376030_929645133785663_2499032256883815806_n

Kako do sada široj javnosti Tihomir Orešković nije bio poznat, sve su oči bile uprte u njega, ali i predsjednicu koja je strpljivo čekala potpise te naposljetku, konačno predala mandat u ruke znanstveniku sa zavidnom međunarodnom karijerom koji bi vrlo brzo trebao sastaviti 13. po redu Vladu RH. Predsjednica je tako postala prava zvijezda i ‘pobrala’ preko 2, 000 lajkova.

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, u ELFS haljini Milena <3Haljina Milena: goo.gl/fCcaZS#loveelfs

Posted by ELFS on Donnerstag, 24. Dezember 2015

Stilisti koji su se pobrinuli da predsjednica izgleda vrhunski, za ovu svečanu prigodu odabrali su haljinu Milena od ELFS-a i očito povukli dobar potez. Naime, da predsjednica njeguje odličan stil i da joj haljina stoji vrhunski izrekli su brojni komentatori na društvenim mrežama:

“Elegantna, decentna, ženstvena! Prekrasna haljina na lijepoj dami!”

“Kolindica zraci zadovoljna i elegantna.”

“Tako i treba kupujmo hrvatsko”

“Konacno uska prekrasna haljina.”

“Zli jezici pricaju da se udebljala e pa sad ce valjda zacepit!”

“Zgodna predsjednica u divnoj haljini”

“Ne znam tko joj je stilist, ali mislim da joj haljine daleko bolje stoje.”

“Toliko je lijepa i sve joj dobro stoji i pristaje . SRETAN BOŽIĆ našoj dragoj predsjednici”, nizali su se tako sa svih strana komentari o čelnici naše države.

Izgleda kako je stil izuzetno bitan ženama na svim funkcijama, a javnost predsjednicu prati i s te strane.


Komentari