PREDSJEDNICA SE PREPOLOVILA: Zavidna linija naše prve dame i novi modni izričaj (FOTO)

Facebook

S manjkom kila dolazi i sigurnost u sebe i svoje kvalitete, a naša prva dama bila je jednako samouvjerena i s kojom kilicom viška.

Iako je i ranije skretala pažnju na sebe šarmom i elegancijom, mnogi tvrde kako je predsjednica u zadnje vrijeme vidno promijenila modni ukus.

Kako je godpođa Kolinda Grabar Kitarović za vrijeme zasluženog godišnjeg odmora smršavila čak 12 kilograma, odlučila je svoj trud i “novi” izgled dodatno naglasiti. Mršaviji izgled nije došao preko noći, pa se predsjednica znojila u dvorani u kojoj je održavala fizičku kondiciju.

Nakon ljeta mnogi su hvalili njezin hrabriji modni odabir, a svi se sjećamo kada je zablistala u uskoj, čipkanoj haljini koja je lijepo naglašavala njezin “novi” struk na općoj skupštini UN-a u New Yorku.

Predsjednica je oduševila i kod, sad već bivšeg američkog predsjednika, Baracka Obame. Svojim šarmom i besprijekornim izgledom uspješno je parirala tadašnjoj prvom dami Michael Obami.

S glavnim tajnikom UN-a pozirala je u cvjetnoj haljini pastelnih boja kojom je dokazala da izlazi iz okvira tipičnog političkog odijevanja.

 

Komentari