‘Predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj’ Severina svašta poručila ispod Juričanove objave

foto: Doris Vučić

Mnogi se suradnici, političari i Zagrepčani danas opraštaju od gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo noćas nakon srčanog udara. No, od ranog jutra vode se rasprave o primjerenosti objave redatelja i aktivista Darija Juričana.

Naime, na svome je Facebooku u sitne sate objavio fotografiju iz 2014. godine, na kojoj se vidi kako Bandić izlazi iz pritvora u Remetincu s vrećama u rukama.

“Prerezao je danas zadnju etiketu”, napisao je kratko Juričan kojemu se danas u komentarima obratila i uvrijeđena gradonačelnikova glasnogovornica Ivanka Čuljak.

“Može Vas biti sram ali zaista SRAM da nemate ni trunke ljudskosti ni poštovanja barem prema pokojnima! Ova objava je nažalost rekla previše o Vama. Svako Vam dobro! Lp”, napisala je.

A onda se javila i Severina.

“Fontane na pola šprica, al aparat za maglicu do daske”, predložila je pa potom dodala:

“I predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj….Velika je i prostrano za puno njegovih simpatizera”.

Photo: Instagram

Inače, popularna pjevačica podršku je Juričanu dala i na premijeru njegovog dokumentarca “Kumek” koji se do detalja bavio Bandićevim aferama.

“Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma ‘Kumek’. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri ‘Kuma’ pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala”, rekla je tada.

Komentari