PRAVA ILI FEJK? Djevojka Lirima Kastratija zapalila društvene mreže: ‘Dobro ti je to umjetno dupe’

Instagram

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) otputovala je u daleki Dubai gdje koristi svaku priliku da za dobru fotografiju. Tako se pohvalila besprijekornom linijom pozirajući u kupaćem kostimu u nekoliko navrata. Ipak, pored brojnih komplimenta obožavatelja, našlo se i nekoliko kritičara koji tvrde da njezina stražnjica nije prirodna.

“Dobro ti je to umjetno dupe”, “Tako prelijepa žena s neukusnim implantantima, ne kužim”, prozvali su je pratitelji u komentarima.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Angie (@angieliciious)

 Bilo je  i onih koje je naprosto očarala.

“Vatra”, “Tako seksi”, “Kakva guza”, “Prekrasna”, “Kraljice”, komplimenti su na račun Anđelinog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie (@angieliciious)

Inače, ova je Sinjanka  model je za kupaće kostime, a natjecala se i za Kraljicu Hrvatske na Pagu. Zbog visine, Anđela nije ostvarila zapaženi rezultat. Visoka je 160 centimetara što nije tipična visina za jednu manekenku, no to ju nije pokolebalo da se nastavi baviti modelingom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie (@angieliciious)

 U središtu medijske pozornosti našla se zbog veze sa Dinamovcem Lirimom Kastratijem, a “dušebrižnicima” je jednom prilikom objasnila kako je njezina stražnjica rezultat mukotrpnog treniranja. Ipak,nije sve na Anđeli prirodno. Naime, povećala je grudi kod estetskog kirurga u Cipru, a nedavno je otkrila da ne želi ništa više mijenjati na sebi. Manekenka je inače u vrlo dobrim odnosima sa Sorajom Vučelić te zajedno rado idu u izlaske i luksuzna odmarališta.

Komentari