PRATITELJ NAPAO VELJAČU: ‘Zašto ne govoriš o mučenim i silovanim majkama i djevojkama u Vukovaru?’

Foto: Facebook/ #Spasime

Kolumnistica i aktivistica, Jelena Veljača putem društvenih mreža rado dijeli crtice iz svog života. Tako je danas na svom Instagram profilu s pratiteljima podijelila djelić jutarnje rutine.

Veljača, naime prakticira jogu, a na crno bijeloj fotografiji našao se i njezin pas.

“Jutarnje vježbanje uz asistenta”, napisala je u opis objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Usprkos brojnim komplimentima, čini se da nije svima “sjelo” Jelenino vježbanje. Tako se jedan od pratitelj odlučio osvrnuti na činjenicu da se Veljača nije sjetila Vukovara, na Dan sjećanja i stravičnih događaja u tom gradu.

“Ajde, dan je pada Vukovara, zašto ne objaviš nešto objavu u vezi toga? Zašto ne govoriš o silovanim majkama i djevojkama, o sinovima koji su nestali, i majkama i sestrama koje su mućeni? Zašto im ne odaš počast?”, upitao joj je pratitelj.

 “Jer sam se probudila i napravila praksu. što je posve nepovezano s Vukovarom, zaboga. zašto ste vi toliko agresivni?”, odgovorila mu je Veljača.

No, aktivistica nije stala na tome, te se dodatno raspisala.

“Nevjerojatno nešto, to je toliko postalo opasno na internetu. ako radiš jogu 18/11 onda ne poštuješ silovane žene grada Vukovara, potpuno ludilo, i to odsustvo ikakve kontrole ovakvih luđačkih napada“, nadovezala se na upit pratitelja.

“A i kao: AJDE. ajde što, tko se tako razgovara i zašto, meni je to toliko tužno. javne osobe i javni profili nisu mete u streljani. Ma ok, nema veze”, zaključila je Veljača u komentaru.

 

Komentari

loading...