POZNATU GLUMICU ZGROZILE SLIKE DJEVOJAKA na društvenim mrežama: Evo što im je poručila

Facebook

Ornela Vištica putem Facebook uputila je djevojkama snažnu poruku i oduševila obožavatelje.

Na pisanje ovog statusa potaknule su je fotografije mladih žena koje kruže društvenim mrežama. Lijepa glumica se prisjetila svojih školskih dana i poručila današnjim mladim djevojkama da u svemu moraju biti dame.

ornela

Njezin status naišao je na odobravanja mnogih koji su joj dali do znanja da se slažu s njom:

Lajk sto puta,grozno je kojom brzinom nestaju prave vrijednosti iz danasnjeg drustva i koliko se sve manje cijene oni koji ih njeguju.”

“Ornela ja imam tri cure od 13, 15 i 19 godina i upravo to što si ti napisala ja govorim svaku dan i hvala ti što tako misliš i sto si to napisala jer mi smo samo “dosadne mame”a ti si ipak lipa Ornela uzor većini cura. Veliki pozdrav i poljubac.”

“Ovo je nesto ocaravajuce i istinito i ja imam svoju djecu i isto ih ucim i savjetujem gdje god da dodu da se lijepo ponasaju i budu kulturni i svagdje ce imati mjesto.I hvala ti na ovome i bas cu im pokazati ovaj tvoj tekst i procitat im ga dz znaju za ubuduce.”

“Draga Ornela predivan i jako poucan tekst.”

422228_346160602090323_2059467234_n (1)

Ornela Vištica diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Televizijskoj publici predstavila se ulogom krčmarice Karmen Saga u telenoveli “Larin izbor”. Proglašena je najljepšom Hrvaticom u izboru časopisa Globus (2010.).


Komentari