Poznati zagrebački frizer planira se okušati i na glazbenoj sceni, a u tome mu pomaže bivša najtecateljica iz ‘Zvezda Granda’

Screenshot Una TV

Hana Mašić bila je jedna od rijetkih hrvatskih kandidatkinja u srpskom glazbenom natjecanju ‘Zvezde Granda’. Od tada je prošlo gotovo pet godina, a Hana je objavila puno uspješnih pjesama. S njom je razgovarao novinar Una.worlda kod njezinog frizera iz Zagreba i prijatelja Božidara Pavlića, Bože kako bi saznao zanimljivosti iz njihovih života.

Božo je ispričao kako su upoznali tako što je on nju vidio u natjecanju, a potom joj se javio na Instagramu u želji da surađuju. Hana je na to reagirala pozitivno i svidjela joj se njegova energija i pojava.

U razgovoru je Hana otkrila kako joj je iskustvo u ‘Zvezdama Granda’ zaista pomoglo s obzirom da se počela baviti pjevanjem poprilično mlada. “Sve ozbiljnije je i počelo s mojim prisustvom u natjecanju ‘Zvezde Granda’. Pomoglo mi je puno, nastupi su mi se povećali, potražnja. Praktički cijeli Balkan je saznao tko je zapravo Hana Mašić”, objasnila je.

U showu su je zavoljeli zbog pjevanja balada, no balkanska Selena Gomez, kako joj mnogi tepaju, danas većinom pjeva turbo folk pjesme.

Na pitanje je li turbo folk nužno zlo za uspjeh na glazbenoj sceni, odgovorila je: “Mislim da je puno lakši put. Omladina to sluša, to se traži, ali mislim da je suština negdje da čovjek bude svoj i kad tad ćeš doći tamo gdje zapravo pripadaš.”

Ostvarit će svoj dječački san

Njezin prijatelj Božo planira joj se pridružiti na glazbenoj sceni. U intervjuu je otkrio da snima pjesmu koja bi trebala izaći na jesen, a Hana će mu u tome pomoći, vokalno i psihički. “Ostvarit ću svoj dječački san”, kazao je. Hana vjeruje da će pjesma biti pun pogodak.

“Smatram da trebam ostati ovakav kakav jesam zato što skrećem pažnju na sebe. Po tome sam i prepoznatljiv. Mislim da izgledam kao pojedini muškarci u budućnosti”. Priznao je i kako nema problema s muškim rodom dok su po njemu žene te koje su ‘hejterice’.

“Mislim da jesu ljubomorne samo ne znam na što. Ja jesam muško, one su žensko. Mislim da su one u prednosti više nego što sam ja”, zaključio je te dodao kako on sebe smatra dečkom.

 

 

 


Komentari