Poznati stilist za Zagreb.info otkriva: ‘Kolinda u ustaškom izdanju, Milanović ne mari’

FOTO. Cropix Tomislav Kristo i Bruno Kovacev

Da danas na tapetu nisu samo politički programi predsjedničkih kandidata već i njihov sveukupan brend jasno je svima. Upravo iz ovog razloga kontaktirali smo Nevena Ciganovića, kontroverznog zagrebačkog stilista poznatog po tome što nema dlake na jeziku. Ekskluzivno za naš portal, kandidate nije štedio pri komentiranju njihovog modnog odabira za današnji izlazak na birališta.

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ

”Predsjednica je za izlazak na biralište izabrala crno odijelo sa diskretnim crvenim etno motivom. Brijem da se radi o pismu glagoljici. Nisam baš neki ljubitelj predsjednice u ovakvom strogom uniformiranom, a mogu slobodno reći gestapovskom odnosno ustaškom izdanju. Ipak joj bolje pristaju nešto nježnije pastelne boje no stvarno vjerujem da su njezini modni savjetnici mišljenja da takve bojice umanjuju njen liderski predsjednički stav”, započeo je modni kritičar svoj osvrt na Kolindin outfit.

”Na nogama ovaj puta nema fini klasični stiletto koji joj u kombinacijama sa suknjom odlično stoji već pomalo zastarjeli model čizmica koje također ne komplimentiraju cijelom looku. Nadam se da će nas večeras ipak iznenaditi sa stylingom iz izbornog stožera”, optimističan je Neven.

PREDSJEDNICA ŠALJE TAJNE PORUKE: Što joj to piše na rukavu sakoa kojeg je odjenula na glasovanje?

Prokomentirao i frizuru

”Perika je i ovoga puta uredno začešljana i zalakirana trovremenskim Taftom u strogu punđu. Ovo i je njezina prepoznatljiva zuza koja ju svakako još dodatno pobabljuje”, dovršio je.

ZORAN MILANOVIĆ

”Milanović je pak odabrao precasual varijantu jer on želi ostaviti taj neki dojam opuštenosti starog rokera kojem kao nije bitno kakav će prošetati među biračima. Njemu je za dobar look  dovoljna zgodna i uvijek dobro zriktana supruga koja mu je uz ovakvu kombinaciju sjela kao posebni accessoires”, komentirao je.

”Premali odnosno preuski baloner, izlizane na ”prljavo” trapke i vjerojatno one bezvremenske šuzice koje je je kupio još davne 2003. godine koje je spominjao na zadnjem sučeljavanju koje bi vjerojatno trebale ostavljati dojam kako ne mari baš za odijevanje. Takav stav jednostavno meni ne prolazi kod kandidata za predsjednika jedne države jer kad obavljate ovakve javne funkcije itekako vrijedi ona stara da odijelo čini čovjeka jer prije nego išta zinete svatko normalan će vas prvo odmjeriti od glave do pete”, strogo je završio modni ekspert.

 


Komentari